Titlul de Miss Germania a fost cucerit de o femeie care a vrut sa invinga prejudecatile si a reusit! ”Este noaptea femeilor puternice!” a declarat Leonie Charlotte von Hase inainte a a fi ”incoronata” drept Regina a Frumusetii.

Leonie are 35 de ani si este o femeie de afaceri care a reusit sa cucereasca nu doar publicul, ci si juratii celui mai vechi si mai important concurs de acest gen din Germania.
Prima editie a competitia Miss Germania a avut loc in 1927 si in acest an, organizatorii au dorit sa sustina un nou concept.
Accentul nu s-a mai pus pe aspectul fizic. A contat mai mult personalitatea concurentelor, iar parada costumelor de baie a fost eliminata.
Au ramas, ca probe in concurs, doar parada in rochii de seara si tinute casual.
S-a cautat o invingatoare care sa poata fi un adevarat model, cineva care a reusit in viata.

Citește și: Loredana Groza sfideaza varsta! Aparitie incendiara la 50 de ani

O alta premiera este aceea ca in 2020, in concurs s-au putut inscrie si femeile maritate si femeile cu copii.
In finala au ramas 15 concurente, iar juriul a votat-o in unanimitate pe Leonie.
Aceasta a declarat ca femeilor adevarate nu le pasa de standardele de frumusete si prejudecati, ci pun pret pe caracter si forta interioara.

Leonie Charlotte von Hase este mama a unui baiat de 3 ani si are o afacere online cu haine vintage in orasul Kiel, unde locuieste. Frumoasa blonda cu ochi verzi s-a nascut si a crescut in Namibia.  Acolo locuiesc si in prezent parintii si cele 3 surori ale sale. Familia a fost prezenta in public si a sustinut-o.

Leonie este specialista in strategii de marketing si iubeste calatoriile. A locuit in Grecia, Anglia, Italia si Africa de Sud. A lucrat si ca stilist si in urma cu 5 ani s-a stabilit in Kiel, orasul in care au locuit bunicii sai.

Anul trecut, titlul de Miss Germania a fost cucerit de Nadine Berneis, care este ofiter de politie in Stuttgart, nascuta in 1990.