Cine este iubitul Cleopatrei Stratan și cât este de cunoscut! Secretele nespuse despre…Dezvăluiri inedite

Cine este iubitul Cleopatrei Stratan și cât este de cunoscut! Copilița care, la 3 ani și jumătate, a cucerit milioane de oameni a crescut și are un iubit. Cel care i-a furat inima Cleopatrei Stratan, se pare, că este cântărețul Edward Sanda.

Artistul Edward Sand a devenit cunoscut după ce a avut câteva colaborări cu Ioana Ignat, fostă concurentă la ”Vocea României”. Cei doi au și lansat o piesă împreună anul trecut, potrivit EVZ.

„Mesajul piesei, care mi-a plăcut de la prima audiție, e foarte clar si scurt: Pupă-mă! Este vorba despre băieții timizi, care nu știu cum să cucerească o fată și apelează la lucrurile scumpe care ar putea-o impresiona, și despre fetele care au nevoie de sentimente reale pentru a fi cucerite. Cozonac este o metaforă haioasă prin care vrem să aducem zâmbete pe feţele oamenilor. Este o piesă caldă, care transmite iubire şi sentimente pozitive şi cred că este perfectă pentru perioada sărbătorilor”, notează playtech

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

„Mă bucur tare mult că am avut ocazia să colaborez cu Cleopatra şi, cu siguranţă, vom mai avea piese împreună şi pe viitor”, a spus Edward Sanda, despre colaborarea cu fiica celebrului Pavel Stratan.