Cine este iubitul Cleopatrei Stratan și cât este de cunoscut! Secretele nespuse despre…Dezvăluiri inedite

Cine este iubitul Cleopatrei Stratan și cât este de cunoscut! Copilița care, la 3 ani și jumătate, a cucerit milioane de oameni a crescut și are un iubit. Cel care i-a furat inima Cleopatrei Stratan, se pare, că este cântărețul Edward Sanda.

Artistul Edward Sand a devenit cunoscut după ce a avut câteva colaborări cu Ioana Ignat, fostă concurentă la ”Vocea României”. Cei doi au și lansat o piesă împreună anul trecut, potrivit EVZ.

„Mesajul piesei, care mi-a plăcut de la prima audiție, e foarte clar si scurt: Pupă-mă! Este vorba despre băieții timizi, care nu știu cum să cucerească o fată și apelează la lucrurile scumpe care ar putea-o impresiona, și despre fetele care au nevoie de sentimente reale pentru a fi cucerite. Cozonac este o metaforă haioasă prin care vrem să aducem zâmbete pe feţele oamenilor. Este o piesă caldă, care transmite iubire şi sentimente pozitive şi cred că este perfectă pentru perioada sărbătorilor”, notează playtech

Citește și: Momente teribile pentru Elton John! A fost nevoit să părăsească scena. Vedeta a recunoscut...

„Mă bucur tare mult că am avut ocazia să colaborez cu Cleopatra şi, cu siguranţă, vom mai avea piese împreună şi pe viitor”, a spus Edward Sanda, despre colaborarea cu fiica celebrului Pavel Stratan.