Cine este femeia pe care Connect-R o iubește cel mai mult! Artistul nu a mai rezistat și a spus ADEVĂRUL: „E subiectul meu sensibil…”

Ștefan Relu Mihalache, cunoscut sub numele de scenă Connect-R,  este un artist iubit de mulți români, însă puțini sunt cei care știu cine este femeia pe care artistul o iubește cel mai mult.

La sfârșitul lui 2017, Căsnicia lui Connect-R cu Misha și-au spus adio chiar dacă și-au dorit mult să rămână împreună de dragul fetiţei lor Maia. La aproape doi ani de la divorț, Connect-R a mărturisit în emisiunea ”Răi da’ Buni” că Misha este femeia pe care o iubește cel mai mult.

Citește și: Connect-R într-o nouă ipostază. Strategia care nu va da greș

”Nu cred că mi-am ratat căsnicia…Ceea ce nu se vede, ce nu se știe este că eu nu cred că mi-am ratat căsnicia. Eu cred că eu și Mihaela nu am avut timp să creștem împreună, totul a fost pe repede înainte, a fost din dragoste, încă mai e dragoste și cred că va mai fi. Mai devreme am vorbit cu ea. E subiectul meu sensibil, e femeia pe care o iubesc cel mai mult.

Avem vacanțe împreună, încă mai avem planuri împreună. Știi cum…timpul înapoi nu poți să-l mai dai, dar prezentul îți oferă șansa să faci totul cum trebuie.

Este genial ca într-un cuplu, atunci când unul are o problemă, să fie o problemă rezolvată în 2. Copilul este sensul evoluției ca viitorul să fie mai bine decât trecutul”„Răi da Buni”. ”, a spus Connect-R, pentru ”Răi da’ Buni”.