Cine este femeia cu care Mihai Constantinescu și-a înșelat soția. Anastasia Lazariuc și regretatul cântăreț Mihai Constantinescu au cântat împreună, ba chiar au fost și iubiți până în anul 1998.

Mihai şi Anastasia s-au cunoscut în 1988, la o serată. Artistul era căsătorit cu Mihaela de 19 ani și nu a fost interesat pe moment de frumoasa din Chișinău. S-au îndrăgostit mult mai târziu.

“Nu m-am îndrăgostit pe moment de ea, nu pot să spun că m-a dat pe spate. Am luat o chitară de la un coleg să îi cânt o melodie şi am cântat atât de prost …”. “A doua seară am cântat o melodie de-a mea, “Sus în deal”. Asta i-a plăcut”, a mărturisit artistul atunci la WOWbiz în urmă cu șapte ani.

Citește și:

La scurt timp după această mărturisire, Mihaela i-a prins în fapt.  Artistul a venit cu o explicaţie incredibilă pentru acel moment: „Venise un prieten din Germania şi Anastasia era distrusă. Ea venise la mine cu şoferul. Erau patru oameni de culcat în două paturi şi o canapea. Prietenul meu din Germania dormea într-un pat, şoferul – pe canapea. Rămânea să o culc pe Anastasia în pat şi eu în cadă. Aşa că ne-am culcat în acelaşi pat. A fost cea mai nevinovată noapte”, a spus Mihai Constantinescu.

Reamintim că celebrul compozitor și interpret care a marcat cu melodiile lui generații întregi de copii, de tineri, și în general pe toată lumea, s-a stins la vârsta de 73 de ani.  El a murit marţi seară, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Bogdan Opriţa.