Cine este Dragoș Moldovan. Așa cum a spus încă de la început Tudor Chirila, că Dragoș Moldovan  are “o voce specială, care „taie ca un laser și mângâie ca o pană” este cel care a reușit să câștige inimile publicului prin vocea sa!

Cine este Dragoș Moldovan. Imediat după ce a coborât de pe scenă cu trofeul Vocea României în mâna si cecul de 100.000 de euro, Dragoș a spus: „Încă încerc să mă liniștesc și să îmi dau seama ce s-a întâmplat. Am spus mereu că am venit la acest concurs fără așteptări, am vrut doar să cânt și să trăiesc momentele atunci, pe scenă. A fost un drum foarte fain și am cunoscut mulți oameni faini. Nu m-am gândit ce voi face cu banii, este o sumă mare, nu știu cum este să ai atât de mulți bani. Prefer momentan să spun că nu știu ce voi face cu ei. Le transmit oamenilor care m-au votat că le mulțumesc enorm”, a declarat Dragoș la finalul show-ului.

Citește și: Tudor Chirilă, în rolul unui politician important în „Vlad – Fața întunecată a răzbunării!”, la Pro TV

Antrenorul Tudor Chirilă a dat din nou lovitura

Aflat pentru a cincea oară în scaunul de antrenor, Tudor Chirila a reușit să aducă marele trofeu în echipa sa!

„Este foarte important să sezizam că tu ai pus în cântecul asta un alt tip de durere. Cântecul ăsta e despre durere, care s-a văzut. Puteai să cânți și fals, nu mai conta, pentru că există un moment în viața unui artist, în care povestea lui trebuie să fie mai puțin importantă decât povestea cântecului”, a spus Chirilă.

Dragoș Moldovan a impresionat o țară întreagă cu vocea lui specială, dar și cu povestea lui de viață extrem de tulburătoare. În 2016 a fost implicat într-un grav accident de circulație, care i-a dat însă putere să se bucure mai mult de viață. Acesta a fost și mesajul transmis de una dintre melodiile alese pentru finală.