Cine e cocoșul în casa? Carmen Bruma a lămurit subiectul

Cine e cocoșul în casa? Carmen Bruma a lămurit subiectul
Cine e cocoșul în casa? Carmen Bruma a lămurit subiectul
Autor:

Carmen Brumă a povestit într-o emisiune TV cum s-a îngrășat 37 de kilograme și ce a făcut ca să slăbeacă. În vârstă de 42 de ani și mamă a unui copil, jurnalista a povestit că a făcut multe prostii până a ajuns la forma perfectă.

Acum, după ce a slăbit aproape 40 de kilograme, partenera de viață a lui Mircea Badea se bucură de un trup tonifiat din cap până în picioare și, mai mult, dă sfaturi oamenilor care vor să facă schimbări majore în viața lor.

„Sunt foarte mândră că programele mele de slăbit au ajuns la 10.000 de oameni, care au avut încredere în mine. Acum 20 de ani, când am intrat în lumea televiziunii și am dat primele interviuri, eram la început de drum, am început să povestesc cum am slăbit eu vreo 32 kg. Acesta a fost punctul declanșator. Apoi, toată lumea avea doar acest subiect de discuție, fiind promovată ca fata care a slăbit 35 kg. M-am lovit de un val de interes. Acest bulgăre s-a rostogolit și am primit oferta să scriu o carte despre această experiență. La început, m-a speriat. Eu nu scriu, nu-s autor, mi-am zis. Am făcut și asta însă, prin 2007. Apoi lucrurile au decurs foarte frumos. În 2013, am avut record de vânzări. Și familia mea, și apropiații au ținut programele, cu succes”, a declarat Carmen Brumă pentru Libertatea.

Pâinea nu-i lipsește de pe masă Vedeta a menționat și ce produse nu se regăsesc în frigiderul său, chiar dacă are un copil mic care, poate, ar pofti la ele: ”Înghețată, dulciuri nu se găsesc în frigiderul meu. Pentru cel mic prefer să pregătim ceva acasă. Îi plac grișul cu lapte, orezul cu lapte. De asemenea, nu găsești margarină, mezeluri la noi în casă. Pâinea nu ne lipsește de pe masă, e un aliment sănătos, dar cu măsură”, a încheiat vedeta TV.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X