În fashion, în filme, în prim plan în revistele de stil cu mari vânzări și cu “must have”, o găsești peste tot.

Ea e Zendaya! Cine este această fată cu un nume parcă aruncat din copac? Și cu ce se ocupă? Nu are părinți celebri, sau rude la fel. În ultima vreme Hollywood-ul preferă se pare vedetele ieșite din “clasa muncitoare”. Care să ofere publicului și fanilor ceea ce se cere în prezent: natural, fără mari fițe, un fel de șaorma bio.

Numele ei complet este Zendaya Maree Stoermer Coleman, are 23 de ani și s-a remarcat în producții Disney. Zendaya s-a născut pe 1 septembrie 1996, Oakland, California. A crescut făcând parte din  California Shakespeare Theater în Orlando, unde mama ei a lucrat ca manager. Zendaya a ajutat-o pe mama ei la slujbă și în vânzarea de bilete…Primul ei single a fost Swag it out cu care a avut un mare succes mondial, organizând chiar și un turneu prin America. Zendaya își iubește fanii și îi face mare plăcere să citească mesajele lor pe rețelele de socializare. Zendaya este foarte, foarte activă pe rețelele de socializare. Așa că, în caz că spuneți că “nu e big deal cu această Zendaya”, aflați că este. Doar în urma trendului #BrownSkinGirl Challenge, o altă fată de piele brună a transformat Twitter într-un loc de joacă pentru fani. Starul Euphoria, Zendaya Coleman, a devenit cel mai recent subiect în tendință. Nu mai punem la socoteală apariția ei în Euphoria. Un serial de televiziune pentru adolescenți american creat de Sam Levinson, care a avut premiera în vara acestui an.

Cine e această fată și ce o reprezintă 

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Vocea și talentul ar fi răspunsul prompt. Este și foarte pasionată de modă, lucru care îi permite să ajungă mai repede la publicul țintă. Tocmai de aceea brandurile o caută, pentru a le face reclamă.

A devenit și stindardul lui “exprimă-te așa cum vrei” – exact ce se poartă în prezent, ca atitudine. “Trebuie să lăsăm deoparte ce vor alții și să ne bazăm pe propriile instincte” este numai unul dintre îndemnurile cu care își câștigă, zi de zi, noi cohorte de fani. Fata ar vorbi ore întregi iar tot ce zice make sense. “Știți ceva? Cred că orice fată ar trebui să aibă acasă o pereche de pantofi sport pe care să îi adore. Mă refer la încălțăminte de foarte bună calitate. Încălțăminte care să reziste multă vreme. Încercați să cumpărați o pereche care să arate mai bine atunci când e uzață; astfel cu cât îi purtați mai mult, cu atât veți arăta mai bine…”. Cum să nu zici “Wow!”?