“Cine doarme, slabeste!” – spune un proverb frantuzesc, cu care Mihaela Bilic este de acord. Nutritionistul ii indeamna pe cei care vor sa slabeasca sa profite de acest pont.

Cine doarme, slăbește

“Asa spune un proverb franțuzesc si este perfect adevărat: somnul este singura activitate incompatibilă cu mâncatul, deci profitați daca puteți.

Diminețile de weekend sunt un prilej perfect sa leneviți, sa dormiți pană mai târziu. Iar daca se face ceasul 11:00 si n-ai mâncat nimic, cu atât mai bine- micul dejun se poate combina cu masa de prânz într-un singur episod alimentar numit brunch.

Citește și: Nutritionist celebru: "Nu s-a inventat nimic mai echilibrat in materie de nutritie"

Mai faceți o siestă după-amiază si treceți direct la masa de seară. Si cu două mese pe zi sunt șanse mari de slăbit…mai ales dacă nu sunt foarte copioase.

Meniul de azi

-brunch dublu (adică pentru doi) cu un fel de salată Cesar destructurată: felii de bacon crocant, felii de piept de pui la grătar, fulgi de parmezan, ouă moi, salata verde (cât mai multă), crutoane (se rumenesc mai bine cu un pic de unt) si felii de avocado
-somon la tigaie cu spaghete de dovlecei, fenicul si varză kale

Sunt un mare fan al dovleceilor si va recomand această metoda de preparare: tăiați subțiri precum spaghetele si opăriți 2 min in apă sau zeamă de supă. Merg foarte bine si 2-3 linguri de sos teriyaki adăugate în tigaie, după ce s-a rumenit somonul”, a scris Mihaela Bilic pe pagina sa de Instagram.

https://www.instagram.com/p/B8mIU7JpRfn/