Cine a fost Lexii Alijai și cum a murit? Colegii sunt devastați: „Inima mea este frântă”

Lexii Alijai, o cântăreaţă hip-hopdin America a murit la doar 21 de ani în ultima zi a anului 2019. Vedeta, al cărui nume real este Alexis Alijai Lynch, a câștigat faimă datorită piesei Drake’s Girls Love Beyonce.

Cine a fost Lexii Alijai și cum a murit? Fanii, prietenii și membrii familiei sunt devastați de vestea primită, sugerând că pierderea ei este neașteptată.

Cine a fost Lexii Alijai și cum a murit? Frumoasa mea verișoară cu atât de mult talent și suflet bun

Vărul ei, Raeisah Clark, a confirmat zvonurile despre moartea lui Alijai pe Facebook, scriind: „Am fost devastat… frumoasa mea verișoară cu atât de mult talent și suflet bun Lexi Alijai.  Ai plecat prea devreme”.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

Un alt membru al familiei a adăugat: „Acest lucru numit viață este ca iadul”.

Și cântăreața Kehlani a fost șocată, care a scris pe o platformă de social media că este devastată și că regretă pierderea colegei sale.

„Este cea mai proastă veste! Inima mea este frântă”, a scris Kehlani pe platforma de micro-blogging Twitter. Ea a continuat să spună că se simte “tristă” și “confuză”, numind-o pe Lexi Alijai “sora ei mai mică”.

Numele ei real era Alexis Alijai Lynch, iar tânăra de 21 de ani era din Minnesota, SUA.

A început prin a-și bate joc de melodii cunoscute și a câștigat o armată de fani. Ea a lansat primul său album de studio, Growing Pains, în septembrie 2017, potrivit The Sun.