Cinci ani fără Mădălina Manole! Dan Negru, mărturii cutremurătoare

Cinci ani fără Mădălina Manole! Dan Negru, mărturii cutremurătoare
Cinci ani fără Mădălina Manole! Dan Negru, mărturii cutremurătoare

Marţi se împlinesc 5 ani de când interpreta şi-a luat viaţa chiar de ziua ei, otrăvindu-se cu Furadan, iar ieri dimineaţă, cum se obişnuieşte, familia a făcut pomană pentru sufletul ei. Imediat după ora 9 au ajuns la cimitir părinţii cântăreţei, fratele şi nepotul acesteia, dar şi alte câteva rude. Lor li s-au alăturat și câțiva fani.
rude fani

“Nu mai pot de dorul fetei mele! Am visat-o acum o lună. Îmi spunea că nu poate sta de vorbă cu mine, că se pregăteşte de concert. Asta îşi dorea Mădălina, să moară pe scenă, cântând”, a declarat pentru LibertateaEugenia Manole, mama Mădălinei Manole.

“Au trecut cinci ani grei, cu întrebări la care încă nu am găsit răspunsul. Mi-e dor de nepotul meu. Astăzi a venit aici celălalt nepot al meu, din partea băiatului. Eu l-am crescut! Aşa voiam să-l cresc şi pe copilul fetei mele”, a spus și tatăl artistei, Ion Manole.
Petru Mircea, soţul cântăreţei, a lipsit de la pomenire şi nu a fost în ultimele zile pe la cimitirul  unde se odihneşte Mădălina, au spus paznicii pentru Libertatea.

Dan Negru, din bucătăria televiziunilor

”Văd iar înghesuială de televiziuni la mormântul Mădălinei Manole, la 5 ani de la moartea ei. În ultimii ei ani de viață era greu să o propui într-un show de tv”, a scris el pe internet.
”Mădălina, Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Similea sau oricine ținea de muzica ușoară clasică era respins de echipele de producție ale televiziunilor. O spun în cunoștință de cauză. Era perioada în care televiziunile descoperiseră publicul cu vârste între 18-49 ani, public comercial, căutat de piața de publicitate. Mare lucru nu s-a schimbat nici azi… Doar că între timp publicul “comercial” n-a reușit să-și ia bacalaureatul…”, a spus cu tristeţe realizatorul TV.

dan negru madalina

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X