Cifre amețitoare! Câți bani a cheltuit Reghecampf pentru cadoul soției. În pragul Crăcinului este ziua de naștere a soției lui Reghecampf,  iar el nu ține cont de bani și cheltuiesc sute de mii de euro pe cadouri scumpe. Iar Anamaria Prodan, celebra impresară, se laudă cu cadoul primit și postează fotografii în mediul online. 

Cifre amețitoare! Laurențiu i-a dăruit soției sale o geantă de firmă în valoare de 295.000 de euro

Anamaria Prodan împlinește astăzi 47 de ani, însă cadoul neașteptat i-a sosit mai repede. Laurențiu Reghecampf i-a dăruit soției sale o geantă de firmă în valoare de 295.000 de euro. Impresara a postat pe Instagram o fotografie în care apare în fața bradului de Crăciun, iar în mână ține cadoul primit, potrivit cancan.ro.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Legat de buget, sexy-impresara este considerată una dintre cele mai bogate femei din România. Ea reușind să strângă alături de soțul ei, sume mari. Din informațiile date de sursa citată, cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf  este catalogat prin cei 100 cei mai bogați oameni din România.

Mai mult decât atât, conform informațiilor din presă, familia deține case de lux în Las Vegas, America. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump, mai anunță sursa citată.