Ciara, mult prea dezbrăcată pentru premiile GRAMMY

Ciara, mult prea dezbrăcată pentru premiile GRAMMY
Ciara, mult prea dezbrăcată pentru premiile GRAMMY
Autor:
Vedetele au strălucit  pe covorul roșu al Premiilor Grammy de anul acesta. Taylor Swift în ținuta îndrăzneață roșu și roz, Lady Gaga cu părul roșcat ca focul sau Ciara, mai mult dezbrăcată.
Cele mai importante nume din muzică şi entertainment s-au adunat, pe 15 februarie, la Centrul Staples din Los Angeles, pentru cea de-a 58-a ediţie a Premiilor Grammy. Printre marii câștigători ai serii s-au numărat Taylor Swift, al cărei album intitulat 1989 a fost desemnat albumul anului, Meghan Trainor, care este considerată revelația anului și Ed Sheeran, al cărui hit Thinking Out Loud a primit trofeul Grammy pentru piesa anului.
Melissa Rivers (producător executiv şi gazdă), Giuliana Rancic (producător consultant şi gazdă) şi Brad Goreski (gazdă), alături de invitatele speciale din 2016 – Margaret Cho şi NeNe Leakes – vor analiza cu umor toate ţinutele strălucitoare de la Premiile Grammy, gală binecunoscută pentru riscurile ei vestimentare.
Aflați mai mult urmărind numai la E! emisiunea Fashion Police: Premiile Grammy 2016joi, 18 februarie, de la ora 22:00.
  Ciara_Grammy 2016 Ellie Goulding_Grammy 2016 Lady Gaga_Grammy 2016
Sam Smith_Grammy 2016
Taylor Swift_Grammy 2016

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X