Christian Sabbagh, un tată devotat. Vedeta TV a vorbit pentru prima oară despre viața lui de familie

Pentru că este tată a patru copii, Christian Sabbagh a demonstrat ca este un tată responsabil care se dedică în cresterea și educarea micuților săi. Se pare ca prezentatorul TV vrea sa facă totul ca la carte în ceea ce privește cresterea micuților săi.

De când formează o familie, Christian Sabbagh poate spune că este un om împlinit. Prezentatorul știrilor Kanal D de weekend se implica activ in viata copiilor sai, chiar dacă timpul său liber este limitat. Sabbagh spune că îi place să se relaxează în sânul familiei. Din când în când, îi place să-și surprindă plăcut soția, gatindu-i.

Citește și:

“Imi place sa fac diverse lucruri in bucatarie. Cel mai des fac sucuri de fructe, impreuna cu Anais, care ma asista cu multa seriozitate. Gatesc rar si prepar in special mancare libaneza. Preferata mea este salata Tabbouleh, pe care o servesc cu un muschi de vita la gratar. Cand gatesc parca au trecut hunii prin bucatarie. Dar ne impartim, in general, treburile. Eu ma ocup de caine, fac curat dupa el, am grija de curte. Iulia se ocupa de casa. Am impartit treburile in mod echitabil”, a spus Christian Sabbagh.

Vedeta TV spune că Yasmine si Edi, copiii cei mari ai săi au crescut și își doresc mai multa independență, cei mici au nevoie constanta de atentie si, pentru acest lucru, acesta își petrece timp cu ei, jucandu-se.

Citește și:

“Anais are diverse jocuri de logica, specifice varstei ei. Imi place sa ii explic cum e cu cifrele, sa asamblam lego impreuna. Cu juniorul ma joc cu soldateii, cu masinute teleghidate. Le-am cumparat pentru el, dar ma joc si eu cu ele. In living nu mai avem covoare, l-am transformat in loc de joaca cu tobogan si multe jucarii! In curand nu o sa mai avem loc in casa. Chiar ne gandim sa ne achizitionam un camin mai mare, astfel incat copiii sa aiba mai multa intimitate si spatiu cand vor creste”, spune Christian Sabbagh.