Chlorella, un fruct de mare cu proprietăţi incredibile

Chlorella, un fruct de mare cu proprietăţi incredibile
Chlorella, un fruct de mare cu proprietăţi incredibile
Autor:

Uită de curele chinuitoare de detoxifiere. Acum îţi poţi asigura porţia zilnică de sănătate încoporând în meniul tău această algă plină de nutrienţi curativi. Această plantă marină are o acţiune puternică asupra sistemului imunitar şi a bolilor, datorită nucleului de vitamine şi minerale 100% naturale.

Efectele terapeutice miraculoase se regăsesc în acțiunile de detoxifiere a organismului derezidurile alimentare. Totodată te scapă de bolile auto-imune, stimulează tractul digestiv, previne apariția bolilor precum Parkinson şi Alzheimer, stopează evoluţia cancerului şi distruge tumorile maligne.

Beneficii pentru femei sunt uimitoare. Chlorella reglează nivelul hormonal, echilibrează stările mentale şi emoţionale, redă strălucire tenului și combate obezitatea.

 

Un smoothie obţinut din 200 ml lapte de cocos, o banană și o linguriță de pulbere Chlorella asigură doza zilnică de nutrienţi.

 

 

 

Autor: Stîngă Diana

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X