Chitaristul trupei Pink Floyd a început un turneu mondial

Chitaristul trupei Pink Floyd a început un turneu mondial
Chitaristul trupei Pink Floyd a început un turneu mondial
Autor:

David Gilmour, cântărețul și chitaristul legendarei trupe britanice Pink Floyd, a început la sfârșitul săptămânii trecute primul său turneu mondial în aproape un deceniu, cu un concert susținut într-un amfiteatru roman din Croația, informează Reuters.

Concertul care a avut loc sâmbăta trecută în orașul Pola a marcat debutul acestui turneu menit să promoveze noul album al artistului, ‘Rattle That Lock’, ce urmează să fie lansat pe 18 septembrie. Acesta este al patrulea album solo al muzicianului în vârstă de 69 de ani.
Amplu inspirat din sejurul petrecut de Gilmour pe insula greacă Kastellorizo, albumul conține și contribuții ale compozitorului polonez Zbigniew Preisner și ale artiștilor rock de inspirație folk David Crosby și Graham Nash.

Turneul lui David Gilmour va mai include concerte în Italia, Franța, Germania și Marea Britanie.
Cu compozițiile sale muzicale sumbre și texte introspective despre solitudine și izolare, Pink Floyd este considerat unul dintre cele mai mari grupuri muzicale din toate timpurile, cu milioane de albume vândute în întreaga lume.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X