Chirilă, implicat într-un nou scandal uriaș! Recent, artistul Tudor Chirilă a fost implicat într-un scandal de proporții într-o zonă din Capitală. Juratul de la ”Vocea României” s-a enervat pentru că un șofer grăbit nu i-ar fi acordat prioritate la trecerea de pietoni, potrivit Cancan.ro.

Incidentul a avut loc după ce Tudor Chirilă, iubita sa, Iulia Mâzgan, și cei doi copiii s-au întors dintr-un parc unde s-au plimbat cu bicicletele. La ieșirea din parc, în dreptul unei treceri de pietoni, un șofer grăbit nu le-a acordat prioritate pe trecerea de pietoni. Artistul s-a enervat, a gesticulat și i s-a adresat direct șoferului.

Citește și: Bianca Drăgușanu a divorțat! Vedeta s-a despărțit cu scandal de Alex Bodi!

Șoferul a forțat trecerea, dar a avut și ghinion, fiind nevoit să oprească din cauza unui blocaj în intersecție. S-a dus la șofer și l-a mustrat, ba a continuat să gesticuleze larg și după ce a traversat cu toată familia. Cu greu s-a calmat, dar nu înainte de a mai face câteva ”piruete” cu mâna câtre șoferul vinovat.

Conform sursei citate, traficul rutier ar fi fost blocat câteva clipe din cauza unui ambuteiaj în respectiva intersecție.