Chirilă, implicat într-un nou scandal uriaș! Ce l-a deranjat pe artist. A fost la un pas de…

Chirilă, implicat într-un nou scandal uriaș! Ce l-a deranjat pe artist. A fost la un pas de…
Chirilă, implicat într-un nou scandal uriaș! Ce l-a deranjat pe artist. A fost la un pas de...
Autor:

Chirilă, implicat într-un nou scandal uriaș! Recent, artistul Tudor Chirilă a fost implicat într-un scandal de proporții într-o zonă din Capitală. Juratul de la ”Vocea României” s-a enervat pentru că un șofer grăbit nu i-ar fi acordat prioritate la trecerea de pietoni, potrivit Cancan.ro.

Incidentul a avut loc după ce Tudor Chirilă, iubita sa, Iulia Mâzgan, și cei doi copiii s-au întors dintr-un parc unde s-au plimbat cu bicicletele. La ieșirea din parc, în dreptul unei treceri de pietoni, un șofer grăbit nu le-a acordat prioritate pe trecerea de pietoni. Artistul s-a enervat, a gesticulat și i s-a adresat direct șoferului.

Șoferul a forțat trecerea, dar a avut și ghinion, fiind nevoit să oprească din cauza unui blocaj în intersecție. S-a dus la șofer și l-a mustrat, ba a continuat să gesticuleze larg și după ce a traversat cu toată familia. Cu greu s-a calmat, dar nu înainte de a mai face câteva ”piruete” cu mâna câtre șoferul vinovat.

Conform sursei citate, traficul rutier ar fi fost blocat câteva clipe din cauza unui ambuteiaj în respectiva intersecție.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X