Chirilă, ceartă în direct cu Horia Brenciu: „Nu am cum să spun prostii în fața…”

chirila
Chirilă, ceartă în direct cu Horia Brenciu: „Nu am cum să spun prostii în fața...”
Autor:

Chirilă, ceartă în direct cu Horia Brenciu! Aseară, Tudor Chirilă și Horia Brenciu, jurați ai emisiunii Vocea României, s-au certat ca la ușa cortului pe un concurent.

Pentru că locurile din echipă s-au diminuat, concurenții trebuie să lupte mai mult pentru a stârnii curiozitatea juraților. În acest sens, Chirilă și Brenciu s-au ”luptat” pentru primul concurent care a pășit pe scena de la Vocea României. Unul spunea că nu are o emisie corectă, celălalt că nu ”cunoaște” foarte bine… limba lui Shakespeare.

Nu am cum să spun prostii în fața unei țări întregi!

„Nu am cum să spun prostii în fața unei țări întregi! Aici nu este vorba despre ce cumpărăm de la piață”, a spus juratul Horia Brenicu.

Chirilă a ripostat imediat menționândă că:„Ba da, poți să spui prostii!”, a replicat Chirilă.

Artistul și-a dat seama că Brenciu s-a supărat și a cedat: „Nu pot să cred, te-ai supărat pentru că avem păreri diferite. Dacă te-ai afundat așa în scaun și te-ai supărat, retrag tot ce-am spus. Sunt un dobitoc.”

Horia Brenciu a încheiat ”socotelile” cu Antena 1, alegând tabăra adversă, respectiv Pro TV. Este jurat la ”Vocea României”, iar ultimele informații confirmă faptul că Horia a făcut alegerea cea mai bună.

Este ”one man show”, are carismă și priză la public. Iar emisiunea în care Horia Brenciu este jurat se bucură de audiențe record. AsearĂ, show-ul ”Vocea României” a luat din nou caimacul, clasându-se pe primul loc la capitolul ”audiențe”. Pro TV lasă în urmă Antena 1, iar una dintre vedetele postului este chiar Horia Brenciu. Antena 1 a fost nevoită să-și recunoască înfrângerea, obținând locul doi (cu emisiunea ”iUmor”), conform informațiilor furnizate de paginademedia.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X