Chirilă, ceartă în direct cu Horia Brenciu! Aseară, Tudor Chirilă și Horia Brenciu, jurați ai emisiunii Vocea României, s-au certat ca la ușa cortului pe un concurent.

Pentru că locurile din echipă s-au diminuat, concurenții trebuie să lupte mai mult pentru a stârnii curiozitatea juraților. În acest sens, Chirilă și Brenciu s-au ”luptat” pentru primul concurent care a pășit pe scena de la Vocea României. Unul spunea că nu are o emisie corectă, celălalt că nu ”cunoaște” foarte bine… limba lui Shakespeare.

Nu am cum să spun prostii în fața unei țări întregi!

Citește și:

„Nu am cum să spun prostii în fața unei țări întregi! Aici nu este vorba despre ce cumpărăm de la piață”, a spus juratul Horia Brenicu.

Chirilă a ripostat imediat menționândă că:„Ba da, poți să spui prostii!”, a replicat Chirilă.

Artistul și-a dat seama că Brenciu s-a supărat și a cedat: „Nu pot să cred, te-ai supărat pentru că avem păreri diferite. Dacă te-ai afundat așa în scaun și te-ai supărat, retrag tot ce-am spus. Sunt un dobitoc.”

Horia Brenciu a încheiat ”socotelile” cu Antena 1, alegând tabăra adversă, respectiv Pro TV. Este jurat la ”Vocea României”, iar ultimele informații confirmă faptul că Horia a făcut alegerea cea mai bună.

Citește și:

Este ”one man show”, are carismă și priză la public. Iar emisiunea în care Horia Brenciu este jurat se bucură de audiențe record. AsearĂ, show-ul ”Vocea României” a luat din nou caimacul, clasându-se pe primul loc la capitolul ”audiențe”. Pro TV lasă în urmă Antena 1, iar una dintre vedetele postului este chiar Horia Brenciu. Antena 1 a fost nevoită să-și recunoască înfrângerea, obținând locul doi (cu emisiunea ”iUmor”), conform informațiilor furnizate de paginademedia.ro.