Chiar să ți se vadă tot! O vedetă de la Antena 1 în ipostaze indecente. Uite ce fotografie a publicat!

Ramona Olaru, asistenta sexy de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a creat o adevarata isterie pe internet după ce a publicat o fotografie indecentă pe o rețea de socializare.

Vedeta de la Antena , ipostaze uluitoare

La câteva luni de la divorț, Ramona Olarueste din ce în ce mai curajoasă. Colega de platou a lui Răzvan și Dani le-a oferit fanilor o fotografie incendiară, care este o surpriză greu de uitat , potrivit b1.ro.

Întinsă în pat, Ramona a pozat fără haine, întinsă în pat, lucru care a încins imaginația bărbaților.

„Duminică dimineața”

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

„Duminică dimineața”, a scris Ramona Olaru în descrierea pozei. La scurt timp, poza adunat sute de aprecieri.

Chiar să ți se vadă

Reamintim că Ramona Olaru a povestit de curând cum au decurs cei trei ani de căsnicie cu partenerul său de viață: ”Soțul meu e la polul opus față de mine. Nu îi place să socializeze. El e mai timid, e mai tăcut. Eu l-am cucerit pe el pentru că asta e de așteptat la mine, iar asta pentru că toate lucrurile se întâmplă pe dos la mine. Eu l-am agățat pe el la mare. (…) Au trecut câțiva ani până la starea civilă, mai exact vreo doi, care au fost ca orice relație, cu bine cu rău, ba eram, ba nu eram. (…)

Amândoi suntem geloși. Ultima oară ne-am certat pentru că el este antisocial și a pornit mare scandal. Nu îl iert dacă mă înșală. Înseamnă că vrea altceva. Dacă e să fie cu altcineva înseamnă că vrea altceva și atunci de ce să mai vreau să stau cu omul acela lângă mine?”,