Cheloo, peste 500 de reclamații la CNA pentru jigniri aduse comunității gay

Un concurent a fost umilit de jurat pentru ca este homosexual.

Cheloo, peste 500 de reclamații la CNA pentru jigniri aduse comunității gay
Cheloo, peste 500 de reclamații la CNA pentru jigniri aduse comunității gay

627x0Cheloo a fost reclamat la CNA după ce duminică, în prima gală live i-a spus unui concurent X Factor, Paulo Lagana, care a declarat că este gay: „Ai cântat. Eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti şi ce simţi, iar ţara asta te va trimite acasă“.

Remarcile făcute în emisiune de juratul X-Factor nu au rămas fără ecou. Pe numele lui Cheloo (Cătălin Ștefan Ion) s-au depus la CNA nu mai puțin de 500 de reclamații. „Sunt 500 de reclamații și continuă să curgă”, a spus Laura Georgescu, președinta CNA, pentru paginademedia.ro.

În reclamații se cere atât sancționarea postului Antena 1, cât și a juratului, pentru incitare la ură pe considerente de orientare sexuală şi încălcarea Legii Audiovizualului.

Prima gală live din acest sezon a show-ului „X Factor“, defăşurată duminică seară, a fost marcată de un atac al lui Cheloo împotriva lui Paolo Lagana, concurent din echipa Deliei. După ce în ediţiile precedente a recunoscut deschis că este homosexual, Paolo a mărturisit că viaţa lui s-a schimbat odată cu acest concurs, mai ales pentru că tatăl său, care l-a părăsit la vârsta de opt ani, i-a scris un mesaj în semn de apreciere pentru munca sa. Atacându-l deschis pe concurent Cheloo a declarat, în stilul deja consacrat, că nu îi acceptă orientarea sexuală.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X