Chefi la cuțite a comis-o! Emisiunea ”Chefi la cuțite” din 31 octombrie a fost sancționată dur, după ce un concurent le-a povestit juraților cum tortura și ucidea câini și pisici. Trustul Antena 1 a fost sancționat cu o amendă de 2.500 lei, conform paginademedia.ro.

Norina Ionescu, reprezentantul Antenei 1 în relația cu CNA, a  mărturisit că după acel moment s-a iscat un scandal în presa. Ea spune că „Imaginile au fost scoase de la reluare, au fost scoase din onlin”.

„Știu că pentru acest moment Chefi la Cuțite a ieșit mare vâlvă, inclusiv în presă au venit către noi, am și dat un comunicat de presă. Sincer, nici nu știu din ce parte să abordăm problema.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

Într-un context pașnic, într-un show culinar, dezvăluie niște caractere, niște persoane la care nici nu te aștepți să iasă chestiuni de genul acesta.

(…) Imaginile au fost scoase de la reluare, au fost scoase din online, reacțiile au fost așa cum v-am zis. Noi, în comunicat, am și anunțat că stăm la dispoziția autorităților cu tot ce avem, ca materiale și ca informații, în acest caz.”

Fragmentul din raportul de monitorizare nu are nevoie de comentarii:

Cătălin Scărlătescu: Îi jupuiai așa de vii și te uitai pe acolo? Vasile: Nu, iepurele sălbatic l-ai apucat … pac, i-ai dat două după cap și l-ai … îl desfaci, te uiți.

Cătălin Scărlătescu: Câini mai ai? Vasile: A mai rămas unul și unul tot eu l-am … din întâmplare a fost o neatenție și l-am împușcat.

Cătălin Scărlătescu: Cum? Vasile: Am luat pușca și am mers în spatele casei și acolo se îngrămădeau mai mulți câini vagabonzi și la optica mea era un fel de opțiune să văd noaptea …

Cătălin Scărlătescu: Infraroșu …

Vasile: Da, și după ce am tras, după asta am înțeles că nu era nici un vagabond, era câinele meu. Și s-a eliberat de la grădină și a venit acasă. Dar, deja după asta a trecut totul. După asta nu am mai lucrat cu ea noaptea niciodată.

Cătălin Scărlătescu: Pe acesta l-ai tăiat, l-ai disecat? Vasile: Nu. Cătălin Scărlătescu: L-ai ars?

Vasile: Nici atâta. L-am îngropat, am îngropat-o așa frumos.

Cătălin Scărlătescu: Singurul pe care l-ai îngropat frumos?

Vasile: Da. (…)

Sorin Bontea: Ai făcut și de astea? Ce voiai să vezi exact? Vasile: Cum lucrează totul înlăuntrul animalului.

Vasile: Cum lucrează mușchii lor, intestinele lor și tot ce au în ele și în modurile unde sunt mai sensibile. Vasile: Da, e foarte, foarte frumos.