}

Cezara Dafinescu: „Am fost și SOȚIE, și AMANTĂ”

Cezara Dafinescu: „Am fost și SOȚIE, și AMANTĂ”
Cezara Dafinescu: „Am fost și SOȚIE, și AMANTĂ”
Autor:

 Cezara Dafinescu, actrița considerată cea mai frumoasă româncă a anilor `80, a făcut dezvăluiri din viața personală în cazul unei emisiuni TV. Actrița spune că și-a iubit ambii soți, dar, cu toate că a fost îndrăgostită nebunește de cel de-al doilea soț, care era extrem de gelos.

Cezara Dafinescu a fost căsătorită de două ori, iar cel de-al doilea soț a fost marea ei iubire, dar cariera de actriță a avut de suferit din pricina soțului.

Gelu se îndrăgostise de mine femeia, nu de mine actrița. El mă voia pe mine, nu suporta ideea să joc. Era foarte gelos, era feroce. Eu nu am mai fost actriță în acea perioadă. Și eu eram ca drogată, nu mai voiam nimic, voiam doar să fiu împreună cu el. Am fost soție, amantă, am fost gospodină în acea perioadă. am învățat să gătesc fel de fel de preparate numai ca să îi fac pe plac”, a mărturisit Cezara Dafinescu, la Antena Stars.

cezara dafinescu

Actrița recunoaște că a avut o viață minunată alături de soțul ei: „Eu sunt o leoaică vanitoasă și în viața personală îmi doresc, la fel ca și în carieră, să merg în sus, din bine, în mai bine. După ce am avut o așa viață minunată, după ce am trăit alături de doi bărbați minunați, ce aș mai putea aștepta acum? Un bărbat care să bea? Să mă bată? Ce aș mai putea eu aștepta? Ce să fie mai bine decât am avut, cum aș putea evolua?”, a mai adăugat actrița, potrivit click.ro.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X