}

Cezar Ouatu, DEZVĂLUIRI despre cel mai MARE CONCURS la care a participat. Cum a ajuns concurent la X Factor în Marea Britanie

„Am luat-o în serios...”

Cezar Ouatu, DEZVĂLUIRI despre cel mai MARE CONCURS la care a participat. Cum a ajuns concurent la X Factor în Marea Britanie
Cezar Ouatu, DEZVĂLUIRI despre cel mai MARE CONCURS la care a participat. Cum a ajuns concurent la X Factor în Marea Britanie
Autor:
Cezar Florin Ouatu a oferit detalii impresionante despre cel mai mare concurs la care a participat și cum a ajuns să cânte la X Factor din Marea Britanie. Artistul a spus de unde a plecat totul.
În emisiunea XtraNightShow, de la Antena 1, Cezar Ouatu, interpret român de operă, pop-opera și pianist, în vârstă de 38 de ani, a vorbit despre participarea sa la emisiunea X Factor din Marea Britanie, în calitate de concurent.
După ce a trecut de cele șase preselecții, artistul s-a calificat într-una dintre cele mai importante etapă  jurizată de Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams şi Louis Tomlinson.
Artistul care a câștigat Selecția Națională 2013 și cu care a participat la Concursul Muzical Eurovision 2013 din Malmö a povestit cum a ajuns concurent la showul de talente din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

„Totul a plecat de la un pariu pe care l-am pierdut și porunca în urma acestuia a fost să mă înscriu pe aplicația respective, la întâmplare (…) Apoi am luat-o în serios”, a dezvăluit Cezar Ouatu, potrivit a1.ro.

Cezar Ouatu s-a născut într-o familie de muzicieni, astfel că frecventarea cursurilor Liceului de Muzică şi Arte din Ploieşti a fost opţiunea firească. După studii de pian şi cor a început, în 1998, să studieze canto şi muzica barocă, descoperindu-şi vocea de contratenor. În 2001 a fost admis la Conservatoriul “Giuseppe Verdi” din Milano, la clasa celebrei profesoare Margaret Hayward, şi a absolvit în 2004 cu calificativul maxim. În paralel, el a urmat cursuri de măestrie cu Jordi Savall, Sara Mingardo, René Clemencic şi Mariana Nicolesco.

Cezar deţine mai multe premii internaţionale la concursuri de prestigiu printre care: Francisco Viñas – Barcelona (cel mai bun contratenor), Competizione dell’Opera din Dresda (premiul întâi absolut), Riccardo Zandonai Riva del Garda – premiul special al juriului, Renata Tebaldi – San Marino (premiul baroc), Spiros Argiris – Sarzana (premiul întâi absolut) şi Hariclea Darclée – Brăila (premiul de excelenţă).

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X