Ceva trist se întâmplă…Viorel Lis și desigur Oana Lis – partenera sa de viață ne-au obișnuit cu declarațiile incendiare. Dar de data asta…

De data asta e ceva trist pentru publicul larg, dar bun pentru ei doi. Oana Lis a mărturisit că, de-a lungul anilor, relația dintre ea și Viorel Lis a devenit una de „codependență”: „Orice ar fi, chiar dacă suntem certați, suntem dependenți unul de celălalt.

Viorel Lis cu ale lui, Oana cu familia disfuncțională

De exemplu, eu nu prea pot să adorm, iar el stă în camera cealaltă. Atunci, îl sun pe telefon să vină să doarmă cu mine. După ce mă ia în brațe, adorm în două minute!”. Trist. Asta după ce la începutul anului Viorel Lis vorbea cu foc despre amor. Mai precis despre cea mai faină noapte de amor pe care au petrecut-o ei doi în Franța.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Vedeta a mai dezvăluit că primul Crăciun „așa cum se cuvine” l-a trăit abia în urmă cu cinci ani, în compania unor prieteni: „Din păcate, am făcut parte dintr-o familie disfuncțională. Eram de nivel mediu, părinții mei aveau o discotecă de care se ocupau, dar, din păcate, tatăl meu bea, mă bătea, de sărbători era tot timpul ceartă”. Observați că de când Oana cochetează cu psihologia, în vocabularul ei au intrat cuvinte noi.

Tristele destăinuri nu s-au oprit aici. Soția fostului primar a adăugat că nu are amintiri cu bradul de Crăciun și că sărbătorile erau mai fericite când se ducea la bunica sa, unde mai primea câte o portocală, câte o ciocolată.

Problema e că, publicul larg. După cum am mai spus, rămâne în minte cu adormitul lui Lis…