Cerbul de aur 2019. Cântăreaţa italiană Eliza Gaiotto, cea care a fost desemnată câștigătoarea marelui trofeu al festivalului, a făcut o declarație uimitoare.

Eliza G, pe nume real Elisa Gaiotto, este o cântăreață și compozitoare italiană, care și-a lansat primului single, Summer lie, în 2009, a fost desemnată câștigătoarea marelui trofeu al Festivalului Cerbul de Aur 2019, organizat la Braşov. Italianca a câștigat marele premiu cu o melodie românească de succes, „Creioane colorate”, interpretată de Feli.

Într-un interviu publicat pe site-ul oficial al festivalului Cerbul de Aur, italianca a mărturisit că este dependentă de muzică pop, electro-rock și acustic.

Citește și: Scandal urias! Prima castigatoare a Cerbului de Aur a desfiintat concursul: ''Servilism si influente politice''

„Sunt dependentă de pop, electro-rock și acustic. Acesta este stilul meu”, a declarat ea într-un interviu publicat pe site-ul oficial al festivalului Cerbul de Aur.

După concurs, cântăreaţa italiană Eliza Gaiotto a declarat că  este fericită și onorată să primească Trofeul Cerbul de Aur: „Sunt foarte fericită şi este o mare onoare pentru mine să primesc Trofeul Cerbul de Aur. Mă bucur că mă aflu aici, în ţara voastră frumoasă şi a fost o mândrie să cânt în limba română”, a declarat artista Eliza G.

Eliza a devenit cunoscută pe plan internaţional după lansarea primului ei single „Summer lie”, în anul 2009. Al doilea single de succes a fost „Love is unbound”, iar Ppiesa „The way”, mixată în studioul lui David Guetta din Paris. Piesa italiancei a fost bestseller în Europa, cu peste 10.000 de exemplare în presale, iar Vvdeoclipul oficial a atins peste 2 milioane de vizionări.

A participat la numeroase concursuri de gen. Cel mai recent a fost în aprilie, în concursul TV „The Voice Italy” și a ajuns până la semifinale, unde a cântat „Altro che favole”, primul său single în italiană, lansat de Universal Music.