evzmonden.ro Web analytics

CE SE ÎNTÂMPLĂ ASTĂZI ÎN SERIALUL TRĂDAREA: Cemile trece din nou prin clipe de groaza!

EVZ Monden vă prezintă în EXCLISIVITATE ce urmează să se întâmple în serialul TRĂDAREA de la KANAL D

CE SE ÎNTÂMPLĂ ASTĂZI ÎN SERIALUL TRĂDAREA: Cemile trece din nou prin clipe de groaza!
CE SE ÎNTÂMPLĂ ASTĂZI ÎN SERIALUL TRĂDAREA: Cemile trece din nou prin clipe de groaza!

6 5Bahar incearca sa fuga impreuna cu micuta Deniz din casa in care fusesera sechestrate, insa doar fetita reuseste sa scape din mainile rapitorilor, care o prind pe Bahar chiar in momentul in care voia sa fuga. In cele din urma, Deniz ajunge in bratele tatalui sau si apoi il ghideaza pe acesta pentru a merge sa o salveze si pe Bahar.
In vreme ce, Carolin jubileaza la gandul ca a reusit sa o elimine pe Bahar, aceasta primeste vestea teribila ca planul sau se naruise.

3 2Intr-o seara Ayca merge acasa la Cemile pentru a-i anunta ca Osman ar putea fi in pericol, deoarece oamenii din gruparea de dreapta planuiesc sa atace casa lui Arif, pentru a-l prinde pe Osman. Cemile si Mete pleaca disperati spre casa la Arif si nimeresc chiar in mainile atacatorilor care perchezitionau locuinta.

1 7Pe de alta parte, Zehra impreuna cu parintii sai pleaca alaturi de Bahar, la Londra, unde urma sa i se faca fetitei operatia de transplant de rinichi. Soner nu rezista sa stea departe de Bahar si merge la Londra pentru a-i fi alaturi acesteia si este nevoit sa treaca prin aceleasi clipe de spaima ca cele din trecut, cand a pierdut-o pe Aylin.
In timp ce Cemile astepta cu ingrijorare vesti de la Londra, despre operatia nepoatei sale, aceasta primeste la atelier, vizita varului lui Arif, care ii transmite o veste socanta despre trecutul barbatului…

Cum va reactiona Cemile cand isi va simti fiul in pericol de moarte si ce se va intampla cu Osman, puteti afla urmarind un nou episod din serialul “Tradarea”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X