Celine Dion trece printr-o nouă dramă. Celine Dion trăiește o nouă dramă. Vestea primită a distrus-o. Mama artistei s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut pe Twitter de premierul din Quebec, Francois Legault.

Celine Dion trece printr-o nouă dramă. Therese Dion, supranumită în provincia canadiană francofonă „Maman Dion”, a încetat din viaţă la vârsta de 92 de an.

„Marea noastră familie de locuitori ai Quebecului deplânge o femeie remarcabilă, generoasă şi iubitoare care şi-a consacrat întreaga viaţă familiei sale”, a scris Legault, potrivit Agerpres.

„Avem o singură mamă, iar cea care a crescut şi călăuzit una din cele mai mari voci ale lumii s-a stins”, a transmis, la rândul, său ministrul patrimoniului canadian Steven Guilbeault.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

Therese Dion a avut 14 copii, Celine Dion fiind cea mai mică dintre frați. „Maman Dion” avut câţiva ani buni o emisiune culinară la TV, sub marca „Les pâtés de Maman Dion”. În urmă cu câțiva ani, ea a înfiinţat „Fundaţia Mama Dion” (Fondation Maman Dion), pentru a ajuta copii defavorizaţi din Quebec să urmeze şcoala, potrivit evz.ro.