Celia și-a surprins fanii cu o piesă extrem de emoționată și profundă, de data aceasta de folclor, în care vorbește despre România și pădurile din țara noastră, intitulată sugestiv “Țara mea, pe mâinile altora”. Versurile piesei te vor cutremura și te vor emoționa până la lacrimi!

“Voi striga cât pot de tare! Țara nu e de vânzare!“, strigă cu durere Celia în noua piesă “Țara mea, pe mâinile altora”, scrisă chiar de îndrăgita cântăreață, prin care trage un semnal de alarmă cu privire la defrișările în masă a pădurilor din țara noastră. România pierde trei hectare de pădure pe oră. DIN PĂDURILE ROMÂNIEI SE EXTRAG APROXIMATIV 38,6 milioane metri cubi de lemn. Hoții care taie ilegal pădurile câștigă milioane de euro pe an.

Mesaj dureros celor care se află la Guvernarea României.

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

Celia și-a pus tot sufletul în piesa “Țara mea, pe mâinile altora”, pe care a simțit să o facă de folclor, și a ținut să transmită un mesaj dureros celor care se află la Guvernarea României.

“Cum aș fi putut să îmi cânt durerea mai bine decât “în grai”? Așa cum o făceau strămoșii noștri iubitori de Patrie! Nu o fac cu gândul de a începe o carieră în folclor, deși iubesc folclorul și Tradițiile țării noastre.

Am compus această piesă cu mult suflet să trag un semnal de alarmă…

Am compus această piesă cu mult suflet să trag un semnal de alarmă… Îi rog pe cei care ne conduc să ne audă strigătul și să nu mai accepte ca țara noastră să fie furată! În fiecare om există lumină Divină, căutați să fiți demni când vine vorba de țară!

Ți s-a dat în mâini viitorul neamului Românesc

Poate nu vă veți îmbogăți peste noapte cum au făcut-o alții, însă bogăția sufletească e cea mai mare comoară, doar cu aceea pleci la finalul vieții. Ți s-a dat în mâini viitorul neamului Românesc, dacă ai ajuns la cârma țării, te rog să protejezi Patria Mamă! Nu e ușor, dar rostul fiecăruia în viață este să lase în urmă amprenta prin faptele sale!

Ce amprentă vrei să lași tu?! Avem nevoie de oameni drepți! TREZIȚI CONȘTIINȚA DIN VOI! Aș vrea să o simțiți, aș vrea să vă ridicați și să simțiți că rostul vostru este de a ne proteja pe noi și țara! Nu mai acceptați, nu mai Închideți ochii, oamenii au pus baza în voi!

Aveți grijă de țară, de codri, de CÂT A MAI RĂMAS DIN NOI!

Vă rugăm cu suflet! Aveți grijă de țară, de codri, de CÂT A MAI RĂMAS DIN NOI! ❤🙏💚O spun în numele fiecărui român, pentru că știu ce simt cei plecați, am fost departe și eu de țară! Știu ce simt și cei de aici, m-am lovit de ziduri reci și de sistem! Sunt încă aici! Pentru toți romanii!!!

Cu speranța zdruncinată la fel ca ei, dar încă aici!!! Mulțumim Agent Green pentru imaginile cu pădurile noastre defrișate, și pentru că luptați pentru țara noastră, Mari mulțumiri Președintelui Agent Green, Gabriel Păun, aveți tot respectul nostru.

Luptați de atâția ani și sper să reușim împreună să ne facem auziți și să putem schimba ceva.”, este mesajul profund și emoționant până la lacrimi transmis de Celia.

Celia este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite artiste din România. După o pauza, timp în care a fost în Australia, Celia a revenit în țară și în muzică acum 2 ani cu piesa “La două capete” (feat. Karym). La sfârșitul aceluiași an, artista a lansat un nou single: “Apus amar”. “Sufet de Hârtie” este single-ul lansat de Celia în 2018. În 2019 artista a lansat videoclip “Flama”, o piesă cu versuri în engleză și spaniola, însoțită de un videoclip filmat în America.