Cele mai bune remedii naturiste pentru tuse. Ce poti face ca să scapi de problema care îți dă batai de cap

Cele mai bune remedii naturiste pentru tuse. Perioada rece trebuie înfruntată, pentru a face față problemelor sezoniere de sănătate.Acestea pot fi: răceala, viroza, gripa sau infecțiile respiratorii acute.

După un astfel de episod, oamenii rămân cu tuse care nu mai trece. Pentru a rezolva această problemă, doctorulzilei.ro vă recomandă câteva remedii naturiste.

De mare ajutor vă pot fi ceaiurile făcute din ridiche neagră, cel de varză albă, ambele amestecate cu miere, ca şi sucul de ceapă.

Sucul de ridiche negră cu miere

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Ridichile trebuie date şi prin răzătoare şi prin maşina de tocat după ce au fost curăţate de coajă. Stoarceţi ridichile iar sucul rezultat puneţi-l într-un vas emailat şi amestecaţi-l cu miere (jumătate de pahar de suc de ridiche şi o jumătate de pahar de miere) şi păstraţi-l la frigider. Copiii trebuie să consume între una şi două linguriţe iar adulţii, 1-2 linguri, de trei ori pe zi, până când tusea şi răguşeala dispar.

Sucul de varză albă cu miere

Se face din varză proaspătă, care se curăţă de foile exterioare, se spală şi se scurge de apă. Tocaţi mai întâi varza cu cuţitul iar apoi daţi-o de două ori prin maşina de tocat şi stecuraţi-o. În suc se adaugă miere după gust. Se pătrează la frigider însă nu mai mult de 24 de ore. Până la vindecarea bronşitei se recomandă 5-6 linguri pe zi.

Citește continuarea…