Cele mai ASCUNSE DORINȚE ale FEMEILOR CELEBRE din ROMÂNIA

Cele mai ASCUNSE DORINȚE ale FEMEILOR CELEBRE din ROMÂNIA
Cele mai ASCUNSE DORINȚE ale FEMEILOR CELEBRE din ROMÂNIA

Pentru că în România teatrul monden este stăpânit de femei, ne-am pus mintea la contribuție și ne-am imaginat cam care ar fi cele mai ascunse gânduri ale doamnelor din showbizul autohton.

★ Cea mai arzătoare dorință a Iuliei Albu este să fie privită ca un fel de guru al modei în România pentru a fi ascultată atunci când își dă cu părerea despre ținuta vedetelor.

★ Oana Roman și-ar fi dorit ca de ziua femeii să primească ciocolată, însă a intrat serios la dietă.

★ Ozana Barabancea s-a rugat și anul acesta să rămână în studiourile imense de la Antene pentru a putea intra în cadru alături de sâni.

★ Mihaela Rădulescu și-ar fi dorit ca anul acesta de 8 Martie să poată face sex pe lună, însă Felix nu vrea să mai repete experiența.

★ Andreea Marin șiar fi dorit ca de Ziua Femeii să poată mânca dulciuri românești, însă cu siguranță soțul i-a făcut „surprize, surprize” și i-a oferit rahat turcesc.

★ Cadoul Alinei Plugaru a fost făcut de Ruby care, după ce a stat în spatele camerelor de filmat pentru emisiunea „Sunt celebru. Scoate- mă de aici”, i-a oferit acesteia „scula de taur” folosită în proba la care a fost supusă.

★ Antonia și-ar fi dorit ca de Ziua Femeii să poarte tocuri, însă fiind invitată la un eveniment alături de soțul ei, acest lucru a fost imposibil.

★ Loredana Chivu și-ar fi dorit să facă o vizită la logoped pentru a fi mai ușor înțeleasă de telespectatori.

NOTĂ PUȚIN CAM DIRECTĂ

Dragelor, nu vă supărați pe noi că suntem #putincamdirecti, noi vă iubim că existați și ne faceți viața mai frumoasă cu fiecare apariție.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X