Vă prezentăm două rugăciuni ale Sfântului Andrei pentru însănătoșire și împlinirea celor mai arzătoare dorințe. Creștinii ortodocși îl sărbatoresc pe 30 noiembrie pe Sfântul Apostol Andrei, considerat a fi ocrotitorul României. Praznicul are o semnificație specială pentru poporul român deoarece Sfantul Andrei este cel care a adus creștinismul pe meleagurile noastre.

Vezi două dintre cele mai puternice rugăciuni care se rostesc chiar în ziua de sărbătoare

Dacă ai probleme de sănătate, de Sf. Andrei mergi la biserică, ia o crenguță de busuioc și apă sfințită. Acasă, pune-le într-un vas de lut nou, fă-ți semnul crucii de trei ori și rostește următoarea rugăciune prezentată mai jos

Rugăciunea de Sf. Andrei care-ți aduce însănătoșirea:

Citește și: Se schimba rugăciunea "Tatal nostru": “Nu ne duce pe noi în ispită” se înlocuiește cu...

”Tată ceresc, Tu știi luptele pe care le experimentez – durerea și disperarea. Tu știi dorința inimii mele să fiu vindecat de această boală (spune-ți suferința). Te rog acum, acordă-mi atingerea Ta vindecătoare. Știu că Tu poți să mă vindeci, exact ca în vremurile Bibliei.

Amin!”

Rugăciunea de Sf. Andrei care împlinește dorințe:

”Zid ești credincioșilor și turn neclintit tuturor celor ce se sprijină pe tine.

Apărătorule al nostru din nevoi, pentru lucrarea de multe minuni laude de mulțumiri aducem ție, noi nevrednicii și păcătoșii. Și că cel ce ești minunat și preamilostiv, izbăvește-ne pe noi din toate nevoile ca să-ți cântăm ție: bucură-te făcătorule de minuni, Sfânte Părinte Andrei.

Privește către cei care se roagă către tine și cu bunătate părintească tinde milostiva izbăvire din toate nevoile, tuturor celor care cânta lui Dumnezeu. Puterea cerească umbrând duhul tău, ca dintr-un soare slobozește sfânte razele darurilor către cei ce se ating de ele și tămăduiește pe toți cei bolnavi cu trupul său cu sufletul.

Vifor de ispite și furtuni de nevoi învăluindu-ne pe noi, cu credință alergăm către tine Sfânte ca prin rugăciunile tale să le preschimbi pe toate în liniște. Vrând Făcătorul tuturor făpturilor să ne mântuiască de înșelăciunea dușmanilor, te-a trimis la noi ca pe un apostol, ca prin tine să învățăm să ne îndepărtăm de toate înșelăciunile lumii și prin viața curată să ne apropiem de Dumnezeu.

Zid ești credincioșilor și turn neclintit tuturor celor ce se sprijină pe tine. pentru aceasta alergăm noi la tine; roagă-te împreună cu noi, pentru ca de rugăciunile tale să se milostivească blândul Isus și să ne dăruiască iertare și dezlegare de păcate, nouă, puțin credincioșilor și păcătoșilor. Și-acum și-n vecii vecilor, de-a pururea.

Amin.”