evzmonden.ro Web analytics

Cel mai sincer interviu cu Ozana Barabancea. A făcut DEZVĂLUIRI exclusive despre SILUETĂ: „Încă am senzaţia că sunt grasă!”

Cel mai sincer interviu cu Ozana Barabancea. A făcut DEZVĂLUIRI exclusive despre SILUETĂ: „Încă am senzaţia că sunt grasă!”
Cel mai sincer interviu cu Ozana Barabancea. A făcut DEZVĂLUIRI exclusive despre SILUETĂ: „Încă am senzaţia că sunt grasă!”

Ozana Barabancea a reușit să slăbească zeci de kilograme chiar sub ochii publicului și, de câte ori are ocazia, povestește tuturor cum a ajuns să arate atât de bine, dar și ce sacrificii a făcut. Acum, profesoară de canto are 72 de kilograme, însă vrea să mai slăbească pentru că încă are senzația că este grasă.

„Încă am senzaţia că sunt grasă!”

După operația de micșorare a stomacului, Ozana a spus că a fost plecată la o clinică de detoxifiere renumită. Este prima oară când a urmat acest tip de cură ce a ajutat-o enorm să-și remodeleze silueta.

„Este o schimbare mare în privinţa hainelor, a pantalonilor. (…) Încă am senzaţia că sunt grasă, merg încă la magazinele care vând haine mărimi mari. (…) Doctorul mi-a spus un lucru înţelept. Decizia e mai importantă decât incizia. Este o disciplină, o adaptare pe care trebuie să o faci cu atenţie…Trebuie să ai grijă să nu mănânci chiar orice, ai voie dar în cantităţi mici. Am avut de 2 ori senzaţia că nu e ok….Doamne, oare am făcut bine? Corpul meu reacţiona…Eu nu mai sunt un om normal, eu sunt un om care a suferit o intervenţie. Viaţa mea s-a schimbat! (…)

Pot să mănânc dulce, dar în ziua în care fac sport, fructe, dar dimineaţa. Mâncăm dezordonat pentru că avem , temeri, anumite datorii umane, mentale. (…) M-am pregătit mental 3 luni de zile, înainte de operatie, am citit, m-am documentat. Eu în viaţă am luat decizii radicale cu privire la viaţa mea. Atunci mi-am dat seama că trebuie să îmi asum, să fac nişte schimbări. Este o schimbare de 90 de grade. Dacă nu am un mental pozitiv, fac o greşeală. (…) 

Sunt exerciţii 20 de minute pe care le fac special pentru spate. Am o listă. Trebuie să îmi întăresc şi braţele, şi spatele. (…)

Am 72 de kilograme. Nu, am oasele grele. 65, restul talent. Vreau să fiu sănătoasă, nu vreau să mă iau la întrecere cu sănătatea mea”, a spus Ozana Barabancea în exclusivitate pentru VIVA!.

Sursă foto: Facebook/ Ozana Barabancea


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X