În perioada 21 – 23 februarie, în Cupola Romexpo, va avea loc cel mai mare Târg de Nunți din Europa de Est. Aici veți găsi sute de expozanți cu mii de rochii de mireasă, costume de ceremonie, verighete, invitaţii, locații, decoruri și toate celelate servicii necesare organizării unei nunți sau unui botez de vis!

Târgul Ghidul Miresei este cel mai mare târg de profil atât din România cât şi din toată Europa de Est

“Ne pregătim ca întotdeauna să primim viitori miri (şi chiar viitori părinți pentru botez) din toate colțurile țării, dar şi mii de cupluri ce lucrează în străinătate şi revin în România special pentru cele 3 zile de târg. Este o ocazie unică de a avea acces la sute de firme de profil reunite sub acelaşi acoperiş. În loc de zeci de vizite şi drumuri după rochii, verighete, costume, invitații, locații… tinerii însurăței cumpără un bilet şi au acces vreme de 3 zile la servicii şi produse din toată România. De altfel, Târgul Ghidul Miresei este cel mai mare târg de profil atât din România cât şi din toată Europa de Est. Suntem la nivelul târgului din Londra, cel mai mare eveniment european”, a declarat Ana Haralambie, organizator al evenimentului.

Citește și: 40.000 de Euro şi nunta la cheie, marele premiu al celui mai tare reality show TV. Uite cine va fi prezentatoarea

În cadrul târgului vor exista și oferte speciale, dar și servicii aduse în premieră: limuzină de lux învelită în cristale Swarovski, mărturii parfumate, roboții-hosstes, prosecco-piano-bar, lenjerie de mireasă pictată manual, precum și decoruri spectaculoase aflate la granița dintre design şi poveste.

Tot în cadrul acestui eveniment, Carmen Brumă va lansa un proiect dedicat viitoarelor mirese.

Va fi mai simplu pentru fiecare femeie să țină o dietă și un plan

„Se împlinesc doi ani de zile de când am lansat programul de slabit “Intră în rochia de mireasă”. Pentru că s-a bucurat de un real succes, consider că un workshop este un pas firesc pe care trebuia să îl fac pentru a veni în sprijinul celor ce au nevoie de un plus de susținere și motivație. Înțeleg că organizarea nunții nu este deloc ușoară, astfel că va fi mai simplu pentru fiecare femeie să țină o dietă și un plan de antrenamente atunci când știe că va putea beneficia de sfaturi în fiecare zi, iar săptămânal de o întâlnire”, a declarat Carmen Brumă.

Detalii: www.targulghidulmiresei.ro