Cel mai căutat interlop îl pune la punct pe Abi. Mesajul transmis a pus pe jar showbiz-ul românesc

Cel mai căutat interlop îl pune la punct pe Abi. Războiul creat între Alex Velea și Abi pare că nu se mai termină. Cearta creată între cei doi a pornit de vloggerul Selly, cel care este prieten cu Abi. Tânărul a fost ironizat de Talent, după ce s-a despărțit de iubita sa, iar Velea i-a sărit în apărare.

În acest context, mai multe vedete au luat o poziție cu privire la scandalul momentului. Iar Costel Corduneanu, cel mai temut interlop din Iași i-a transmis lui Abi Talent, pe pagina personală de socializare un mesaj. Interlopul a scris că cel care a intrat în lumea muzicală anul trecut este un ”gunoi”, spre deosebire de Velea.

Citește și: „Bravo, ai stil!” O nouă celebritate intră în competiție, din această săptămână. Despre cine este vorba?

”Am văzut stirea cum tu, un gunoi, sa vorbesti asa despre Alex Velea, un cântăreț talentat si apreciat… gura mica!”, a scris Corduneanu.

După jignirile aduse, fanii lui Abi Talent și, firește, toți cei care au citit mesajului lui Corduneanu așteaptă replica din partea lui Abi și și-au pus o întrebare: De ce îl apără Costel Corduneanu pe Alex Velea și ce legătură este între ei? Alex Velea, Antonia și Costel Corduneanu se află, am putea spune, într-o ”relație de amiciție”, atâta vreme cât cei doi artiști au ”prestat”, de foarte multe ori, la Iași, ocazii în care – după concerte – s-au și întâlnit, potrivit evz.ro.