Cel mai căutat interlop îl pune la punct pe Abi. Mesajul transmis a pus pe jar showbiz-ul românesc

Cel mai căutat interlop îl pune la punct pe Abi. Războiul creat între Alex Velea și Abi pare că nu se mai termină. Cearta creată între cei doi a pornit de vloggerul Selly, cel care este prieten cu Abi. Tânărul a fost ironizat de Talent, după ce s-a despărțit de iubita sa, iar Velea i-a sărit în apărare.

În acest context, mai multe vedete au luat o poziție cu privire la scandalul momentului. Iar Costel Corduneanu, cel mai temut interlop din Iași i-a transmis lui Abi Talent, pe pagina personală de socializare un mesaj. Interlopul a scris că cel care a intrat în lumea muzicală anul trecut este un ”gunoi”, spre deosebire de Velea.

Citește și: Lidia și Răzvan și-au spus adio? Gestul făcut de vedeta TV confirmă despărțirea

”Am văzut stirea cum tu, un gunoi, sa vorbesti asa despre Alex Velea, un cântăreț talentat si apreciat… gura mica!”, a scris Corduneanu.

După jignirile aduse, fanii lui Abi Talent și, firește, toți cei care au citit mesajului lui Corduneanu așteaptă replica din partea lui Abi și și-au pus o întrebare: De ce îl apără Costel Corduneanu pe Alex Velea și ce legătură este între ei? Alex Velea, Antonia și Costel Corduneanu se află, am putea spune, într-o ”relație de amiciție”, atâta vreme cât cei doi artiști au ”prestat”, de foarte multe ori, la Iași, ocazii în care – după concerte – s-au și întâlnit, potrivit evz.ro.