S-a aflat care este cel mai ascuns secret al lui Catalin Botezatu! Celebrul designer are doi băieți pe care îi ține departe de ochii presei.

Secretul incendiar din viața lui Cătălin Botezatu. Deși este cunoscut mai ales datorită aparițiilor sale în emisiunea „Bravo, ai stil!”, emisiunea de la Kanal D,  unde este jurat, celebrul designer ține departe de presă amănunte din  viața sa personală. Aici s-ar putea include și zvonurile vehiculate legate de faptul că Bote ar avea doi băieți , potrivit romaniatv.net.

Zvonurile au fost amplificate în special în perioada în care  Andrei Iordache susținea că ar fi fiul lui, el vorbind public despre acest lucru.  Andrei Iordache semăna atunci când era tânăr cu Cătălin Botezatu, acum el lucrând ca sales manager la Cătălin Botezatu Official Store. Andrei este căsătorit și are un băiat pe care îl cheamă Adal Andrei, care ar semăna mult cu el și cu Botezatu.

Citește și:

Atunci când Andrei Iordache spunea  că este băiatul lui Cătălin Botezatu, designerul nu a infirmat declarațiile acestuia, însă acum spune   public că are doi copii pe care vrea să îi țînă departe de presă

„Se știe de ei de mulți ani. Se știe și am spus dintotdeauna că nu vreau să-mi implic familia și când spun asta mă refer și la cei doi fii și la iubitele, soțiile, amantele.Eu cred că asta ține de demnitatea unui bărbat adevărat, iar vreau să cred că sunt așa și voi rămâne așa. Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos”, a declarat Botezatu cu privire la copiii lui.