Cei mai îndrăgiți știriști de la Pro TV, la tribunal! Anunț important al judecătorilor

Recent, Andreea Esca, Mihai Dedu, dar și alți colegi de la Pro TV au fost chemați în instanță într-un dosar. Judecătorii au admis sesizarea. Anunțul a fost făcut de curând.

Andreea Esca, Mihai Dedu, Andreea Marinescu și alți colegi de la Pro Tv au fost chemați în instanță.Este vorba despre un dosar deschis de o doctoriţă care a fost închisă trei luni pentru că a lovit cu maşina un poliţist şi apoi a fugit de la locul faptei, potrivit spynews.ro

În acest dosar, vedetele postului din Pache Protopopescu  sunt obligați să se prezinte un document în care să explice când au postate în mediul online şi, ulterior, şterse, articolele de presă care vizau o doctoriţa.

Cei mai îndrăgiți știriști de la Pro TV, la tribunal! Admite cererea reclamantei de repunere a cauzei pe rol

Citește și: Tudor Chirilă, în rolul unui politician important în „Vlad – Fața întunecată a răzbunării!”, la Pro TV

Anunț important al judecătorilori:

„Admite cererea reclamantei de repunere a cauzei pe rol. Repune cauza pe rol. Încuviinţează pentru reclamantă proba cu înscrisurile aflate la dosarul cauzei. Încuviinţează pentru pârâţi proba cu înscrisurile aflate la dosarul cauzei şi ataşarea dosarului penal nr 6821/P/2013 aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Respinge proba cu interogatoriul reclamantei, solicitată de pârâţi, ca nefiind utilă soluţionării cauzei. Emite adresa către Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti pentru a ne comunica în copie certificată pentru conformitate cu originalul, dosarul penal nr 6821/P/2013, integral”, au decis magistraţii.