Ceartă cu scântei la TV. Replici acide între Sorina Mate și un nume important de la noi

Ceartă cu scântei la TV. Un adevărat război al replicilor s-a purtat între jurnalista B1 TV, Sorina Matei, și cofondatoare a Asociației „Dăruiește Viață”, după ce a încercat să afle detalii din trecutul acesteia.

Oana Gheorghiu, cofondatoare a Asociației „Dăruiește Viață”, care construiește un spital oncologic pentru copii din donațiile românilor, a intrat în legătură telefonică pe B1 TV, în emisiunea Actualitatea Românească.

Imediat s-a produs un schimb acid de replici între Sorina Matei și Oana Gheorghiu. Jurnalista de la B1 a întrebat-o pe Oana Gheorghiu dacă a avut sau nu firme de publicitate, PR cu jurnaliști, în încercarea de a scoate în lumină câteva informații din trecutul profesional al cofondatoarei.

Citește și:

„Am văzut postarea dvs, mi-a fost arătată. Am avut o idee antreprenorială în 2013 să facem o firmă și să învățăm oamenii să implementeze proiecte. A fost o idee care, cumva nu s-a concretizat. Ați văzut chiar din documentele pe care le-ați postat, reiese foarte clar că acea firmă nu a avut activitate niciodată, n-a funcționat niciodată”, a explicat Oana Gheorghiu.

Cofondatoarea a evitat răspunsul, deși datele confirmau declarației făcute la Ministerul Finanțelor, dar, într-un final, femeia a recunoscut că asociata ei era Paula Herlo.

„Acolo am făcut cu un cetățean, nu cu un jurnalist. Paula Herlo este un cetățean. Am avut o idee pe care am abandonat-o. Nu ne-am ocupat de ea”, a subliniat ea.
Mai apoi, Oana Gheorghiu a explicat că a făcut o asociație.

Citește și:

„Am făcut o asociație, care poartă același nume, la scurt timp după ce ne-am dat seama că noi nu ne dorim să facem proiecte cu profit. Am făcut o asociație în care colega noastră Bianca Voinescu realizează proiecte de educație pentru copii. Merge în sate, duce cărți”, a spus aceasta.

Dialogul aprins între cele două a continuat, în încercarea de a afla mai multe detalii despre trecutul profesional al Oanei Gheorghiu, potrivit b1.ro.

SM: Ați mai fost implicată și în alte firme?

OG: La ce vă referiți? Da, am mai fost.

SM: În ce domeniu ați activat?

OG: Eu am activat în domeniul transportului rutier.

Citește și:

SM: Au avut succes firmele?

OG: Dar nu au fost firmele mele, am fost la un moment dat în acele firme.

SM: Au avut profit?

Da, doamnă, dar nu înțeleg care este relevanța.