CEA MAI TRISTĂ ZI pentru Monica Gabor. MESAJUL SFÂȘIETOR, de 8 martie

CEA MAI TRISTĂ ZI pentru Monica Gabor. MESAJUL SFÂȘIETOR, de 8 martie
CEA MAI TRISTĂ ZI pentru Monica Gabor. MESAJUL SFÂȘIETOR, de 8 martie

Monica Gabor și-a amintit, astăzi, cu tristețe, despre mama sa, Veronica Bulai. Femeia a decedat tragic în toamna anului trecut, când un bolovan s-a desprins de pe un versant și a lovit-o mortal.

„La mulți ani tuturor femeilor și mamelor! Dumnezeu să le odihnească în pace pe toate acelea care nu mai sunt printre noi! Cât mama mea a fost în viață, 8 Martie era întotdeauna ceva extraordinar…

Voi cum vă petreceți ziua de astăzi? Care dintre voi a primit ceva și de la cine?”, a mai scris Monica Gabor, pe un cont de socializare. Mulți dintre fanii vedetei care acum locuiește în SUA, la Los Angeles, au ținut să o încurajeze cu diverse mesaje.

Monica Gabor a postat și o fotografie, cu Irina, fiica ei, alături de mama Monicăi. Poza a fost făcută în 2010, iar nepoțica și bunica pozau bucuroase una lângă alta. Cu această fotografie, Monica a vrut să transmită că, astăzi, de ziua femeii, se simte tristă, pentru că nu le mai are alături pe cele două.

Irina locuiește în România, alături de tatăl său. Monica nu și-a mai văzut fiica de aproape jumătate de an. Nu a venit nici de Crăciun, nici la începutul anului, când a fost ziua de naștere a Irinei.

irina columbeanu si bunica ei

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X