}

Cea mai tristă ştire pentru fanii trupei Black Sabbath! „Este începutul sfârşitului…

Cea mai tristă ştire pentru fanii trupei Black Sabbath! „Este începutul sfârşitului…
Cea mai tristă ştire pentru fanii trupei Black Sabbath! „Este începutul sfârşitului…
Autor:

Trupa britanică Black Sabbath a anunţat, joi, că se va retrage din activitate, la finalul unui turneu mondial de adio, intitulat „The End”, pe care îl va susţine în 2016.
Turneul mondial „The End” al trupei Black Sabbath va debuta cu un concert în Omaha, capitala statului american Nebraska, pe 20 ianuarie, va continua cu o serie de show-uri în Statele Unite şi Canada şi se va încheia prin intermediul unor reprezentanţii în Australia şi Noua Zeelandă, în luna aprilie.
Celebrul grup britanic a făcut acest anunţ prin intermediul unei înregistrări video.


„Acesta este începutul sfârşitului. Totul a început în urmă cu aproape cinci decenii, cu un bubuit de tunet, un clinchet îndepărtat de clopot şi, apoi, un riff monstruos de chitară care a zguduit Pământul. A fost cel mai «greu» sunet rock care s-a auzit vreodată. În acel moment s-a născut stilul heavy metal, creat de o tânără trupă din Birmingham, Anglia, ai cărei membri abia ieşiseră din adolescenţă”, se afirmă în mesajul trupei britanice.
„Acum totul se termină, prin turneul final al celei mai mari trupe de metal din toate timpurile, Black Sabbath. Ozzy Osbourne, Tony Iommi şi Geezer Butler vor încheia ultimul capitol din ultimul volum al incredibilei poveşti a trupei Black Sabbath. Turneul de adio al trupei Black Sabbath, „The End”, va începe pe 20 ianuarie 2016 şi va depăşi toate turneele precedente prin cea mai tare producţie rock din toate timpurile, scrie Mediafax

Atunci când acest turneu se va încheia, va veni cu adevărat sfârşitul. Sfârşitul uneia dintre cele mai legendare trupe din istoria rock ‘n’ roll-ului… Black Sabbath”, se precizează în acelaşi anunţ oficial al trupei.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X