Dacă nu ați auzit încă de așa ceva, notați-vă. Și poate că veți încerca să o și preparați. În România mai sunt unele zone, foarte puține, e drept, în care se păstrează rețeta din străbuni.

Ciorba din ouă poate părea ceva ciudat. Cum poți să faci așa ceva? Da, se poate, ne asigură portalul www.carteadebucateamamei.ro.

Aveți nevoie de sare, vegeta, pătrunjel, morcovi, ceapă, boia de ardei și bulion sau suc de roșii. Și de ouă, în mod evident.

Sursa citată ne arată în continuare cum se procedează. Puneți apa la fiert. În oală adăugați legumele bine porționate, sarea și celelalte ingrediente. În afară de pătrunjel și bulion.

Citește și:

În fine, după ce legumele s-au fiert, adăugați ouăle, pe care în prealabil le-ați spart. Conținutul lor nu va avea nevoie de mai mult de zece minute pentru a se combina cu restul fierturii.

La final adăugați bulionul, o lingură, și pătrunjelul. Pare simplu și, în special, gustos.