Cea mai prudentă predicție pentru o zodie: Se poate îndrepta rapid spre dezastru!

Cea mai prudentă predicție pentru o zodie! Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a anunțat ce se poate întâmpla cu o zodie dacă nu își vor pune ordine în gânduri. O să fie un stres fantastic, dar momentele pot fi excluse dacă se ține seamă de sfaturile astrologului.

„Cei care sunt singuri nu au făcut ceva bine. Cu Venus în Casa 7, vă doriți mult, și cereți, și aveți impresia că ceilalți nu văd câte calități aveți, nu văd cât de mulți vă implicați. Aruncați cu vorbe la adresa lor. Venus, în curând, va face niște careuri. Dacă nu începeți de pe acum să vă puneți ordine în gânduri, inima o să o ia pe câmpii săptămânile următoare. Nemulțumirea nu o să vă lase să dormiți. O să fie un stres fantastic pentru voi. Încercați acum să nu fugiți de momentele care v-au supărat și să vă dați seama unde ați greșit.

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

S-ar putea să luați mai multe sarcini față de cât puteți duce

Mercur va retrograda în Casa 6, a serviciului. S-ar putea să luați mai multe sarcini față de cât puteți duce. Puțină grijă și la relațiile cu familia”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Leu și cei cu ascendent în această zodie.