}

Cea mai grea încercare a Danei Săvuică! Medicii nu-i dădeau nicio şansă…

Cea mai grea încercare a Danei Săvuică! Medicii nu-i dădeau nicio şansă…
Cea mai grea încercare a Danei Săvuică! Medicii nu-i dădeau nicio şansă...

Dana Săvuică îşi iubeşte fiica ca pe ochii din cap şi are o relaţie specială cu Julie. Putini stiu insa ca designerul a riscat enorm când a adus-o pe lume pe fiica sa şi a fost la un pas de avort, scrie Wowbiz.ro.

dana_savuica__julie

“A fost ingrozitor, eram insarcinata cu Julie si, in loc sa ma bucur de bebelusul meu, eu eram sfatuita sa renunt la fat. Totul din pricina unei rubeole pe care o avusesem inainte de a ramane grea. Medicii m-au internat si in fiecare dimineata cand veneau la vizita imi spuneau ca trebuie sa fac avort. Si asta pentru ca, spuneau ei, copilul risca sa aiba malformatii. Totusi, instinctul meu matern nu a dat gres. Aveam 23 de ani si ma consideram invincibila. Stiam ca sunt sanatoasa si ca trebuie sa fac acest copil! Dar cum specialistii ma avertizau, nu stiam ce sa mai fac. Imi amintesc ca, la un moment dat am cedat si am sunat-o pe mama plangand, sa vina sa ma ia din spital. Credeam ca imi este mai bine sa stau departe de clinica, pentru a lua hotararea cea mai buna”, a dezvaluit Dana, în emisiunea de la Kanal D.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X