Cea mai cunoscuta clarvazatoare din Romania a facut ANUNTUL! Durerea este ingrozitoare. Carmen Harra: „Poate ca nu este ceea ce vrei sa auzi”

Cea mai cunoscuta clarvazatoare din Romania a facut ANUNTUL! Durerea este ingrozitoare. Carmen Harra: „Poate ca nu este ceea ce vrei sa auzi”
Cea mai cunoscuta clarvazatoare din Romania a facut ANUNTUL! Durerea este ingrozitoare. Carmen Harra: "Poate ca nu este ceea ce vrei sa auzi"

Cea mai cunoscuta clarvaztoare din Romania a facut ANUNTUL! Durerea este ingrozitoare. Carmen Harra: „Poate ca nu este ceea ce vrei sa auzi”

Pe pagina sa de socializare, Carmen Harra a transmis un mesaj prin intermediul caruia incearca sa ii ajute pe oameni sa invinga durerea. Clarvazatoare sustine ca un pas important este sa ne acceptam suferinta.

„Pentru a cunoaște pe vrăjmașul vostru, trebuie să deveniți dușmanul vostru. Pentru a învinge durerea voastră, trebuie să o cunoașteți mai întâi. Poate că nu este ceea ce vrei să auzi, ci să devii stăpânul vieții tale, trebuie să te aliniezi cu durerea ta.

Aceasta înseamnă că va trebui să explorați durerea dvs. și chiar să vă împrieteniți cu ea, înainte de a o cuceri”, este mesajul transmis de celebra clarvazatoare Carmen Harra.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Pai hai ca e culmea. Acum se face concurs, care e cea mai mare clarvazatoare a Romaniei. Coana cintareata care o lua cam fals (Trio Express) si care locuieste in Florida, SUA sau vinzatoarea de bilete RATB coana Ghiorghiu. Doua infractoare spurcate, blestemate sa fie amandoua sa li se usuce izvorul singelui.amin si sfint cruce.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X