Cea mai batrana mama din Romania este mandra nevoie mare! Este incredibil ce a putut sa faca Eliza la doar 13 ani

Chiar și la 14 ani de când s-a născut, lumea din jur se uită în continuare la ea ca la o minune! Eliza Iliescu a venit pe lume în urma unor proceduri medicale de inseminare artificiala, mama ei devenind pentru o vreme cea mai bătrână femeie care a născut (la 66 de ani).

Eliza a implinit frumoasa varsta de 14 ani, iar mama ei se mandreste cu rezultatele ei scolare in randul adolescentilor de varsta ei. Copila a obtinut numeroase premii la concursuri, dar si la olimpiade, de unde s-a intors cu bratele pline de diplome.

Citește și: Fondul Monetar Internaţional a anunţat că va acorda o sumă imensă pentru lupta cu noul virus apărut în China

In ciuda comentariilor rautacioase cu privire la diferenta de varsta, Adriana Ilie are o relatie cu adevarat speciala cu fiica ei si incearca sa o sustina in tot ceea ce face.

Nu a fost uşor pentru Adriana Iliescu, şi nu este uşor nici acum, să-şi crească singură copila doar din banii câştigaţi ca profesor. Însă, în şcoala generală, Eliza Iliescu a tot participat la concursuri şcolare şi a reuşit să câştige ceva bani din bursele de merit.

La 10 ani, Eliza era în clasa a VI- a, iar încheiase clasa a V-a cu note foarte mari şi cu premii luate la concursuri. Atunci, mândră, Adriana Iliescu a povestit că fetiţa reuşise, prin munca ei, să câştige primii bani, potrivit wowbiz.ro.

“Pentru distincţiile primite la concursuri şi olimpiade a luat bursă de excelenţă. A primit şi un premiu în bani, în valoare de 1.000 de lei. A vrut să-şi cumpere un telefon mobil modern, din acela peste care se trage cu degetul pe ecran. Am lăsat-o! Nu am certat-o nici când “l-a învăţat să înoate”, am lăsat-o să-şi ia altul. Ăsta a fost singurul ei capriciu, în rest nu are fiţe, nici toane”, a mărturisit atunci Adriana Iliescu despre primul telefon pe care şi l-a cumpărat fiica ei, Eliza.