Ce va face Andreea Esca după ce pleacă de la Pro TV. În cadrul unui show culinar prezentat de actorul Andrei Aradits, Andreea Esca a dezvăluit ce va face după ce pleacă de la pupitrul știrilor Pro TV. Pe lângă planul de viitor, celebra vedetă TV a mărturisit și una dintre dorințele arzătoare pe care le are în Noul An, 2020.

Andreea Esca și membrii familiei sale au pregăti masa în cadrul unei emisiuni-reclamă cu Andrei Aradits. În timp ce bucătăreau, cei patru au depănat amintiri și au făcut dezvăluiri surprinzătoare. La un moment dat, vedeta a spus ce emisiune i se pare că i s-ar potrivi și pe care ar prezenta-o cu plăcere… înainte sau după ce ar pleca de la pupitrul știrilor.

Citește și: Tudor Chirilă, în rolul unui politician important în „Vlad – Fața întunecată a răzbunării!”, la Pro TV

Ce va face Andreea Esca după ce pleacă de la Pro TV. „Știi că erau alea… «Dacă doriți să revedeți»?! Aici vreau să fiu, la emisiunea «Dacă doriți să revedeți cu Andreea Esca»”, a mărturisit prezentatoarea Știrilor Pro TV.

Ce va face Andreea Esca și ce își dorește vedeta și familia ei de la anul 2020?

„Eu la anul aș vrea să îmi pun în ordine viața. Nu sunt deloc organizată”, a afirmat Andreea Esca.

“Nici eu”, a mărturisit Alexia Eram.

“Da, nu sunt deloc organizată și vreau să mă organizez mai bine, pentru că fac mult prea multe lucruri”, a completat carismatica prezentatoare a Știrilor Pro TV.

“La anul vreau să învăț bine și să iau BAC-ul”, a zis Aris Eram.

“Hai mă, lasă prostiile. Cum o cheamă?”, a insistat Andrei Aradits.

“El chiar are BAC-ul la anu’”, a spus Andreea Esca.

Soțul vedetei a spus și el una dintre dorințele pe care le are pentru 2020.

“La anul, Andrei, să știi că și eu vreau să progresez pe social media. Vreau să trec de la un like, pe care îl am de… foarte mult timp la patru”, a glumit Alexandre Eram, potrivit cancan.ro.