Ce trăsături de personalitate ai în funcţie de îngheţata preferată

Iată ce trăsături de personalitate dezvăluie alegerea preferată în materie de îngheţată!

Ce trăsături de personalitate ai în funcţie de îngheţata preferată
Ce trăsături de personalitate ai în funcţie de îngheţata preferată
Autor:

Persoanele care prefera îngheţata clasică de ciocolata ori cea de vanilie nu sunt, neaparat, conservatoare sau chiar anoste, dupa cum ar crede multi. Iata ce trasaturi de personalitate dezvaluie alegerea preferata în materie de inghetata!

Corelatia dintre inghetata preferata si trasaturile de personalitate a fost analizata de medicul neurolog Alan Hirsch, fondatorul „Smell and Taste Treatment and Research Foundation”. Hirsch s-a folosit de mai multe teste de psihiatrie standardizate pentru a face corelarile statistice intre preferintele in materie de inghetata si trasaturile de personalitate nu atat de evidente pe care le are individul. Exista o zona din creier, lobul limbic, care este responsabil deopotriva de trasaturile de personalitate ale individului si de preferintele culinare ale acestuia. Hrisch a ales inghetata ca aliment de reper in studiu pentru ca este un produs culinar foarte popular, fiind deseori asociata cu copilaria. Iata rezultatele cercetarii!

Inghetata de vanilie – impulsivitate

Inghetata cu gust de vanilie este poate una dintre cele mai obisnuite preferinte, iar cei care o adora, care ar alege mai mereu inghetata de vanilie in loc de altceva, sunt firi energice si deseori impulsive, fiind dispuse sa-si asume riscuri, persoane care se bazeaza mai mult pe intuitie decat pe logica.

Continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X