Ce transformare! Nicolas Cage a ajuns de nerecunoscut. Celebrul actor s-a afisat cu noul sau look! – FOTO

Nicolas Cage, de nerecunoscut. Actorul s-a afișat cu noul look pe covorul roșu, la premiera filmului “Running with the Devil”.

Toate obiectivele au fost pe Nicolas Cage în Beverly Hills, la lansarea filmului „Running with the Devil”, în care va juca alături de starul din Matrix, Laurece Fishbourne.

Celebrul actor american a fost de nerecunoscut. S-a îngrășat, și-a lăsat barbă, părul lung, iar ca ținută, a optat pentru o geacă de blugi, pantaloni negri și o pălărie, pentru a arăta ca un adevărat cowboy.

Citește și: Nicolas Cage se iubește cu o femeie mai mică cu 30 de ani, care arată ca o adolescentă de 14 ani!

În vârstă de 55 de ani, Nicolas Cage are în CV peste 100 de filme în care a jucat. 8 dintre ele se află în post-producție, pre-producție sau urmează să apară la finele acestui an, ori la începutul lui 2020.

Beverly Hills, CA – Celebrity guests pose on the red carpet for the ‘Running with the Devil’ premiere held at The WGA Theater in Beverly Hills, California.
BACKGRID USA 16 SEPTEMBER 2019, Image: 471258672, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA