Ce te așteaptă în 2020 reprezintă o…problemă la ordinea zilei. Surprizele lui 2020, anul ce stă să vină, par a fi nenumărate. Treaba e încurcată însă cu previziunile. Aceasta deoarece toți astrologii și numerologii se întrec în a ne preveni că trecem în NOUA ERĂ!

“2020 e an de temelie pentru următorii cinci ani. Roadele anului 2020 se culeg abia în 2025. Fiţi atenţi la job, sănătate şi relaţionare. Atenţie, 2020 este un an cu multă încurcătură. La nivel politic se iau măsuri drastice. Este un an de austeritate. Trebuie să începi să-ţi faci lista de priorităţi pentru anul viitor, ai grijă să nu te prindă nepregătit “, a spus Mihai Voropchievici nu demult la emisiunea “Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Ce ne așteaptă în 2020 – Intrăm în anul karmic!

Citește și: Care e cel mai grozav număr pentru mașina ta? Mihai Voropchievici dezleagă misterul

2020 va fi un an definitoriu, este un an karmic 4. An de construcție, dar și de moarte metaforică. Îngropi tot ce n-a fost bun, potrivit numerologului. Anul 2020 este un cuplu dublu, este o repetiție, forțele sunt mult mai dure, mai puternice. Începem să ne căutam unii pe ceilați și e un an de schimbări masive.

Atenția trebuie să fie în toate părțile, mai ales pe zona de sănătate, loc de muncă. Cel mai mare semn de întrebare este zona relațiilor. 2020 este an de ruptură totală pentru relațiile care au scârțâit până acum. Aceasta spune Voropchievici, care indică iar cum se calculează  cifra destinului. “Cifra destinului se calculează în funcție de data de naștere. Anul personal este calculează la fel, doar ca se ia în cosiderare anul în care ne aflăm, respectiv 2020” . Ca să aflați anul personal pentru 2020 se aduna datele din data de naștere. Dar cu anul 2020. Exemplu 25 05 2020, rezultă An personal 7. Adica 2+5+0+5+2+0+2+0= 7. Se aduna cele cifrele până când râmâne una singură.

Ce spune cifra destinului despre tine

An personal 1. Ai intrat într-o nouă viață, într-un nou ciclu. Ce înseamnă asta? Că ești mult mai curajos, mult mai puternic și puerea de a deveni o persoană foarte importantă pentru tine. Nu așteptați să treceți la treabă pe la jumătatea anului, începeți imediat lucrul de la 1 ianuarie 2020. Nu vă apucați târziu de planuri. Aveți șansa să demarați proiecte noi, ai toate șansele. An de schimbare.

An personal 2. Anul personal 2 aduce în 2020 trecerea mai ușoară pentru prejudecăți, ești capabil să faci tot ceea ce ți-ai propus. Climatul general pentru un an personal 2 aduce relațiile cu cei din jur pe plan principal. Nu poți trăi singur. Se întrevăd noi prietenii, dar și rupturi.

An personal 3. Anul 3 este un an agreabil în 2020. Este anul în care tot ce înseamnă creație, imaginație sunt la cote mari. Activitatea jurnalistică și literară este fantastică, dar și distracțiile. An de reușite, afaceri prospere și culegerea roadelor. Sentimental cei cu anul personal 3 sunt niste fluturatici, în niciun caz de stabilitate. Plați și cheltuieli exageraet, călătorii și interese noi. Este an care apar copiii din flori, fiți atenți. Pentru cei căsătoriți an de fertilitate.

An personal 4. An de muncă și eforturi cu unele restricții, invată-te cu greul că abia atunci îți vei putea seama ce ai pierdut. Sentimental, probabilitatea unei rupturi dacă scârțâie relația. Financiar este un an sărac, anul personal 4 aduce portofelul gol și atenționare mare pe sănătate.

An personal 5. An personal 5, în cazul în care doreai să faci ceva acum a sosit momentul. Multe schimbări la muncă sau ameliorări dacă rămâi la același loc de muncă. Expansiunea unei afaceri pentru cei ce dețin, sentimental aventuri amoroase, cine nu are o persoană lângă el este anul în care poate sa o găsească. Bani creșterea capitalului, a averii și a profitului. An ideal pentru o mare călătorie.

Pentru anul personal de la 6, la 9

An personal 6. An personal 6, aduce un 2020 plin de conflicte de muncă și certuri. 6 poate intra conflictual prin felul de a munci, însă au parte de mulți prieteni „bine voitori” care le vor răul. Climatul general an personal 6 cu responsabilități mari, pe primul plan familia.

An personal 7. Favorabil pentru a te implica într-o relație de lungă durată. Anul personal 7 este anul individualismului, al singurătății, al independenței, pentru că cei cu an 7 sunt în perioadă de reculegere și bilanț intim. An propice reflexiei si calmului. Nu sunt interesați de problemele de afaceri. Stai cu cuminte.

An personal 8. Este bine să analizezi toate posibilitățile înainte din orice punct de vedere. Anul personal 8 este an de angajări și împliniri. Tot ce înseamnă bani și interes financiar. Banii sunt pentru investiții favorabile, an propice recuperării banilor pierduți. Singura parte proastă este că este posibil să fiți implicați în procese și probleme cu justiția.

An personal 9. Banii nu aduc îmbogățirea, dar trebuie să ai grijă de sănătate pentru că nu ai avut grijă de ea în ultimul timp. Bilant total, te deștepți, te trezești dar ai și niște frici. Într-un an 9 nu începeți nimic nou sau lucruri pentru prima dată.

Mihai Voropchievici a prezentat Horoscop 2020 în funcție de anul personal la „Adevăruri ascunse”.