Ce spune Valentin Ceausescu despre relatia cu tatal sau. Fiul cel mare al fostului dictator a rupt tacerea: “Era extrem de ocupat.”

Povestea de viaţă a fostului dictator Nicolae Ceauşescu continuă să fascineze la un secol de la naşterea lui şi la 28 de ani de la moarte. Fara dubiu, acesta a fost unul dintre cei mai duri conducatori ai Romaniei si a reusit sa sadeasca in inimile romanilor atat teama, cat si respect.

La randul lor, copiii dictatorului au simtit din plin firea autoritara a omului care a condus tara noastra in perioada comunista. Este si cazul lui Valentin Ceausescu, fiul cel mare al conducatorului, care a vorbit recent despre relatia pe care a avut-o cu tatal sau.

Citește și: Ce parere au parintii Irinei Tanase despre relatia cu Liviu Dragnea. Dezvaluiri incredibile

In cadrul unui interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, Valentin Ceausescu a evitat sa ofere prea multe dezvaluiri despre viata sa personala, insa a marturisit ca isi vedea tatal destul de rar si era autoritar atunci cand era cazul.

Era si autoritar cand trebuia, insa eu il vedeam destul de rar. Era extrem de ocupat. Interactiunea am avut-o in copilarie cu bunica din partea mamei sau cu mama. Si nici mama nu avea atat de mult timp liber”, a dezvaluit acesta pentru Gazeta Sporturilor.