Ce spune Selena Gomez despre relația cu Justin Bieber. Deși s-au tot despărțit și împăcat de-a lungul anilor, fanii lor încă speră la o posibilă împăcare. Nu doar faptul că Bieber este deja căsătorit ar putea dovedi a fi un obstacol, ci și faptul că relația lor nu a fost așa cum pare.

Selena Gomez și Justin Bieber au fost, în ochii multor tineri, relația celebră a deceniului trecut.   În cadrul unui interviu, în care a vorbit despre noua sa piesă, Selena Gomez a lăsat de înțeles că relația ei cu Justin Bieber a fost una nu tocmai plăcută. Susține că a fost „victima unor abuzuri emoționale” și că a fost nevoie să se maturizeze pentru a-și dea seama de cele întâmplate.

Ce spune Selena Gomez, despre relația cu Justin Bieber

Citește și:

Selena Gomez a confirmat, mai mult sau mai puțin, că cea mai recentă piesă este un adio către Justin Bieber. Mai mult, vedeta a recunoscut că simte de parcă a fost victima unui anumit abuz, conform E-News.

Întrebată dacă este vorba despre un abuz emoțional, artista a spus că a trebuit să treacă prin decizii emoționale dificile.

„Da, și cred că este ceva ce… A trebuit să găsesc o modalitate să înțeleg totul prin ochii unui adult”, a declarat Selena Gomez. „A trebuit să înțeleg deciziile pe care le făceam.”

Cântăreața a adăugat că nu își dorește să își petreacă „tot restul vieții vorbind despre asta”, însă spune și că este foarte mândră de situația actuală și că simte că n-a fost niciodată mai puternică.

Citește și: