Ce spune Cristina Topescu despre CRIMELE care un ingrozit Romania: “Am si eu o intrebare.”

Prin intermediul unui mesaj aparut pe pagina sa de socializare, Cristina Topescu si-a exprimat indignarea fata de tragedia din Caracal! Jurnalista si-a exprimat parerea fata de Gheorghe Dinca, monstrul care este acuzat ca ar fi ucis cu sange rece doua tinere din Caracal.

„Ce nu înțeleg eu de ce nu pot specialiștii din poliție, psihologi etc. să afle de la nenorocitul ăla dacă le-a ucis pe fete sau ele sunt încă în viață undeva. În fond, și el și-ar ușura soarta dacă nu le-a ucis. Nu mai înțeleg nimic. Și încă ceva: din moment ce s-a dus la farmacie să-i ia Alexandrei cremă pentru rănile de la mâini și picioare, nu avea de gând s-o omoare, e clar că avea alte intenții cu ea, nu? Da, știu, un psihopat e impredictibil, se poate să fi făcut o criză de nervi când a descoperit că fetița a sunat la 112 și s-o omoare atunci… nu știu… mai există speranța, însă, Doamne ajută!!!” a notat jurnalista.

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

In plus, Cristina Topescu si-a completat ideea si a revenit cu o intrebare pe care le-o adreseaza politistilor.

„Am și eu o întrebare. Poliția nu trebuie să scotocească fiecare colțișor din Caracal și împrejurimi, fără niciun mesaj primit???”, a mai scris jurnalista.